ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22-1-2021

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καταγγέλλει αστυνομική βία στην Πανεκπαιδευτική κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη

Κλίμα τρομοκρατίας προσπαθεί να σπείρει η Κυβέρνηση..

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καταγγέλλει αστυνομική βία   στην Πανεκπαιδευτική κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.

Αναλυτικά αναφέρει:

Σήμερα (σσ.χθες) 21/1 στο Άγαλμα Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε μαζικότατη πανεκπαιδευτική κινητοποίηση Φοιτητικών Συλλόγων, ΕΛΜΕ, Συλλόγων ΠΕ και συλλογικοτήτων ενάντια στα αντιεκπαιδευτικά νομοσχέδια Κεραμέως, κόντρα στο κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί να σπείρει η Κυβέρνηση.

Οι φοιτητές από κοινού με εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα σπάσανε τις απαγορεύσεις και την αστυνομοκρατία στην πράξη, αποδεικνύοντας πως οι διεκδικήσεις λαού και νεολαίας δεν επιδέχονται απαγορεύσεις!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκαν οι συναγωνιστές μας καθώς και τις αναίτιες συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν εις βάρος μελών των Φοιτητικών Συλλόγων Αρχιτεκτονικής και Φιλολογικού, σε μια προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Αστυνομίας να μας τρομοκρατήσουν! Δεν πρόκειται να τους περάσει! Το νεολαιίστικο και λαϊκό κίνημα δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω από τον αγώνα του! Θα βρισκόμαστε στον δρόμο μέχρι την ολική απόσυρση των αντιεκπαιδευτικών νομοσχεδίων! Το πανεκπαιδευτικό μέτωπο φοιτητών, εκπαιδευτικών, μαθητών, μαζί με το εργατικό λαϊκό κίνημα θα πουν την τελευταία λέξη!
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge