Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter

Η θερμοκρασία αυτή την ώρα στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
13.6
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-1-2021

Συναντήσεις Καράογλου στη Θέρμη

Επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Θέρμης και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή

Συναντήσεις Καράογλου στη Θέρμη
fontsize

Τον Δήμαρχο Θέρμης και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, διευρύνοντας τον κύκλο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με τις Αυτοδιοικητικές αρχές και τις επιχειρηματικές δυνάμεις της Β΄ Θεσσαλονίκης, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Στη συνάντηση εργασίας που είχε με τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, συζήτησαν για την κατάργηση της απλής αναλογικής στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ώστε να μπει τέλος στα φαινόμενα ακυβερνησίας που παρατηρούνται σε Δήμους και σε σχέσεις εξάρτησης και πατρωνίας, καθώς και για τις στοχευμένες παρεμβάσεις που υλοποιεί η Κυβέρνηση έχοντας ως ζητούμενο την αναβάθμιση της Αυτοδιοίκησης. Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στον εκσυγχρονισμό του ΑΣΕΠ που αποτελεί το πρώτο βήμα προς τον εξορθολογισμό του Δημοσίου και την πλήρη αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας προς τη δημόσια διοίκηση.

Οι δυο άνδρες συμφώνησαν πως στους Δήμους και τις Περιφέρειες πρέπει να καλλιεργηθεί η κουλτούρα της αποτελεσματικότητας στη διοίκηση, πάντα προς όφελος του πολίτη και πως η αγαστή συνεργασία Πολιτείας-Αυτοδιοίκησης ενδυναμώνει τις τοπικές κοινωνίες.

Ακολούθως ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει πλούσια δράση στην περιοχή. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για τη βελτίωση του κλίματος στην επιχειρηματικότητα και οι παρεμβάσεις που υλοποιεί για τη μείωση του φορολογικού κόστους και την απλοποίηση του γραφειοκρατικού περιβάλλοντος. «Στηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα γιατί είναι η κινητήριος δύναμη που θα επαναφέρει την πατρίδα μας σε ρυθμούς διατηρήσιμης σταθερής ανάπτυξης» επισήμανε ο κ. Καράογλου, προσθέτοντας πως κάθε επενδυτικό πλάνο που εφαρμόζεται από τις επιχειρήσεις αφήνει θετικό αποτύπωμα στην τοπική και εθνική οικονομία.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος των επισκέψεων, ο κ. Καράογλου ανέφερε πως: «ο Δήμος Θέρμης είναι αναπτυξιακός κόμβος της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Αποτελεί σημείο αναφοράς για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, καθώς πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια να κερδίσουμε το στοίχημα της επόμενης ημέρας.

Με τον Δήμαρχο Θέρμης, την αυτοδιοικητική “οικογένεια” και τους επιχειρηματίες που επισκέφθηκα, συνεχίζουμε την αγαστή συνεργασία προτάσσοντας το συλλογικό συμφέρον και προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Η λέξη κλειδί για την επιτυχία είναι η συνεργασία. Είναι η σύμπραξη, το άθροισμα των δυνάμεων Πολιτείας, Αυτοδιοίκησης και ιδιωτών ώστε να παράξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας. Αναπτύσσουμε κοινό βηματισμό και προχωρούμε προς τα εμπρός».
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Συνάντηση εργασίας για το πρώην ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος»
Συνάντηση εργασίας για το πρώην ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος»

Τέθηκε το ζήτημα της χρηματοδότησης του έργου

Καράογλου: Ο Δήμος Βόλβης είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι
Καράογλου: Ο Δήμος Βόλβης είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι

Oμως χρήζει αναβάθμισης και αξιοποίησης..

Εξαδάκτυλος: Αναθεώρηση επιπέδου επιτήρησης στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή
Εξαδάκτυλος: Αναθεώρηση επιπέδου επιτήρησης στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή

Ανοδική η πορεία των κρουσμάτων κατά 30% στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Rapid test και διαμαρτυρίες για το σκληρό lockdown στον Εύοσμο
Rapid test και διαμαρτυρίες για το σκληρό lockdown στον Εύοσμο

Κάθε μέρα γίνονται τουλάχιστον 250 τεστ

Προχωρά η μελέτη για το νέο πολιτιστικό κέντρο Ταγαράδων
Προχωρά η μελέτη για το νέο πολιτιστικό κέντρο Ταγαράδων

Η κατασκευή του νέου πολιτιστικού κέντρου πρόκειται να γίνει σε δημοτικό οικόπεδο

Υπό κατάληψη για τρίτη ημέρα η πρυτανεία του ΑΠΘ
Υπό κατάληψη για τρίτη ημέρα η πρυτανεία του ΑΠΘ

Στις 12:00 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ