ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
5-2-2021

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα του Γ.Σ «Ηρακλής» με άρθρο νομοσχεδίου

Ικανοποίηση από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα του Γ.Σ «Ηρακλής» με άρθρο νομοσχεδίου

Ομόφωνα ψηφίστηκε το άρθρο 41 του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, που ανοίγει το δρόμο για την άνευ ανταλλάγματος παραχώρηση της χρήσης των ακινήτων που διαθέτει ο Σύλλογος του Ηρακλή στους Χορτατζήδες και τη Μίκρα, στο Σωματείο «Νέος Γυμναστικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης Ηρακλής 1908».

Την ικανοποίησή του για το γεγονός εκφράζει και ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εκφράζει την ικανοποίησή του για την ομόφωνη απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου που δίνει λύση στο χρόνιο πρόβλημα του Γ.Σ «Ηρακλής», ενός από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και της χώρας. Στη συστηματική προσπάθεια εύρεσης λύσης αρωγοί υπήρξαν οι συναρμόδιοι υπουργοί Γ. Γεραπετρίτης, Χρ. Σταϊκούρας, Απ. Βεσυρόπουλος και Λ. Αυγενάκης.

Σε μια περίοδο που τα ερασιτεχνικά σωματεία αντιμετωπίζουν ζητήματα ακόμη και βιωσιμότητας είναι πολύ σημαντικό να έχουν δίπλα τους την πόλη και τους ανθρώπους που την εκπροσωπούν. Δέσμευση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι η στήριξη όλων ανεξαιρέτως των αθλητικών σωματείων της πόλης και η επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge