ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/10
10-2-2021

Ντοκουμέντο αδικαιολόγητης χρήσης αστυνομικής βίας

Αστυνομικοί ρίχνουν αγκωνιά στο πρόσωπο και κλωτσούν άνδρα

Ντοκουμέντο αδικαιολόγητης χρήσης αστυνομικής βίας

Αδικαιολόγητη χρήση βίας εκ μέρους αστυνομικών των ΜΑΤ στην Θεσσαλονίκη που καταγράφηκαν σε βίντεο να επιτίθενται σε διαδηλωτές και ύστερα να αποχωρούν, χωρίς να κινούν κάποια επίσημη διαδικασία.

Περιστατικό αστυνομικής βίας καταγράφηκε σήμερα (10/2) στην κάμερα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη που προκλήθηκαν ανάμεσα σε φοιτητές και δυνάμεις της αστυνομίας, στην πορεία κόντρα στο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στο παρακάτω βίντεο του GR Times, την ώρα που είχε ξεσπάσει ανθρωποκυνηγητό μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών και ενώ τα επεισόδια ήταν σε πλήρη εξέλιξη, αστυνομικός των ΜΑΤ φαίνεται να χτυπά βίαια με τον αγκώνα του έναν άνδρα στο πρόσωπο, ένας συνάδελφός του να τον κλωτσά, ενώ ένας τρίτος αστυνομικός χτυπά με το γκλοπ ένα ακόμα άτομο που βρίσκεται στο ίδιο μέρος.

Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Ολύμπου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά στα μάτια περαστικών που κοιτούσαν έντρομοι, ενώ στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, οι αστυνομικοί των ΜΑΤ αποχωρούν χωρίς να κινείται κάποια διαδικασία σύλληψης ή προσαγωγής των ατόμων.



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge