ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11-2-2021

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Η πρόγνωση του καιρού

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, είναι η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και από τις μεσημβρινές ώρες και στις υπόλοιπες πετριοχές. Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη το απόγευμα, βαθμιαία και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στη Θράκη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge