ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11-2-2021

Νέο συλλαλητήριο σήμερα στη Θεσσαλονίκη κατά του νομοσχεδίου για την Παιδεία

Στις 17:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου

Νέο συλλαλητήριο σήμερα στη Θεσσαλονίκη κατά του νομοσχεδίου για την Παιδεία

Νέο φοιτητικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη κατά του νομοσχεδίου για την Παιδεία στις 17:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

Σήμερα, ενώνοντας οι φοιτητές την φωνή τους με εκείνες των εργαζομένων έκαναν ξεκάθαρο πως η καταστολή και η τρομοκρατία δεν θα πετύχουν να "βάλουν στο γύψο" τον αγώνα και τις συλλογική διεκδίκηση, πως δεν θα καταφέρουν να παγώσουν τις δίκαιες διεκδικήσεις του λαού και της νεολαίας.

Το νομοσχέδιο έκτρωμα που ετοιμάζει η κυβέρνηση έχει καταδικαστεί εξ' αρχής από το σύνολο των φοιτητών που δυναμώνουν τον αγώνα τους απέναντι σε αυτό το αίσχος που αποκαλείται νομοσχέδιο, για να δοθούν όλα τα λεφτά που απλόχερα μοιράζει η κυβέρνηση σε ΜΑΤ και δυνάμεις καταστολής στους φοιτητές και στις ανάγκες τους. Για να δοθούν για να ανοίξουν οι σχολές με όλα τα μέτρα προστασίας, για να έχουν οι φοιτητές μόρφωση και υγεία.

Μπροστά στην ψήφιση του νομοσχεδίου το απόγευμα της Πέμπτης καλούμε τα ΔΣ των φοιτητικών συλλόγων που έχουν πάρει ήδη αγωνιστική απόφαση να μεταθέσουν την ώρα του συλλαλητήριου στις 17.30 στο άγαλμα Βενιζέλου ώστε να βρίσκονται οι φοιτητές στον δρόμο την ώρα ψήφισης του νομοσχεδίου και να δηλώσουν ακόμη μια φορά πλατιά την καταδίκη τους .
Όλοι στο παλλαϊκό - πανεργατικό συλλαλητήριο Πέμπτη 11/2 στις 17.30 στο άγαλμα Βενιζέλου.


Ακόμη, στις 13:00 έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο θα συγκεντρωθούν μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) και θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία.

Αδικαιολόγητη χρήση βίας από τα ΜΑΤ

Αδικαιολόγητη χρήση βίας εκ μέρους αστυνομικών των ΜΑΤ σημειώθηκε στα χθεσινά γεγονότα. Βίντεο καταγράφει αστυνομικό των ΜΑΤ να χτυπά βίαια με τον αγκώνα του έναν άνδρα στο πρόσωπο, ένας συνάδελφός του να τον κλωτσά, ενώ ένας τρίτος αστυνομικός χτυπά με το γκλοπ ένα ακόμα άτομο που βρίσκεται στο ίδιο μέρος. Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Ολύμπου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η αστυνομία ανακοίνωσε για το γεγονός ότι διεξάγει έρευνα.



Αγαλμα Βενιζέλου

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge