ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12-2-2021

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις των εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Σωρηδόν αναίτιες μετακινήσεις υπαλλήλων και άλλα..

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις των εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα να σταματήσει τώρα τις διώξεις υπαλλήλων, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ , αφού έλαβε υπόψη την από 05/02/2021 ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ, καλεί τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα να σταματήσει τώρα τις διώξεις υπαλλήλων.

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕ ΟΤΑ, τον ενάμιση χρόνο Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, τα δείγματα γραφής που έχει δώσει η νέα Δημοτική Αρχή είναι απολύτως αρνητικά. Στο ενεργητικό της καταγράφει σωρηδόν αναίτιες μετακινήσεις υπαλλήλων. Στέλνει Αρχιτέκτονες-Μηχανικούς σε Τμήματα της Καθαριότητας εξωθώντας τους σε αποχώρηση, τοποθετεί Προϊσταμένους σε Τμήματα χωρίς καμία κρίση και νομιμότητα, που η ειδικότητα τους δεν έχει καμία συνάφεια με το αντικείμενο της υπηρεσίας. Καταργεί ακόμη και Γενικές Διευθύνσεις με δικά του κριτήρια, κάτι που καταδεικνύει σκοπιμότητες.

Έφτασε στο σημείο η Δημοτική Αρχή Θεσσαλονίκης να μετακινήσει τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Φουντούκη στο Αυτοτελές Τμήμα Εποπτείας και Εκμετάλλευσης Λιμενικής Ζώνης.

Η ειδικότητα του Γενικού Γραμματέα του Σ.Ε.Δ.Θ. είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. και καμία σχέση δεν έχει το γνωστικό του αντικείμενο και η εργασιακή του εμπειρία με τα καθήκοντα που του ανατίθενται. Στο ίδιο Αυτοτελές Τμήμα τοποθετούν Προϊσταμένη συνάδερφο Αρχιτέκτονα-Μηχανικό, που επίσης ο κλάδος της δεν έχει καμία συνάφεια με το αντικείμενο. Κι αυτό, στο τέλος του εργασιακού της βίου, καθώς σύντομα θα συνταξιοδοτηθεί.

Ύστερα από τα παραπάνω, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει απόλυτα τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει την αναίτια και προφανή δίωξη του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων και καλεί τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα να σταματήσει τώρα την απαράδεκτη αυτή τακτική και πολιτική. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρει απέναντί του όλο το συνδικαλιστικό κίνημα.
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge