ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-2-2021

Χ. Γιαννούλης: Με ευθύνη της διοίκησης τα αδιέξοδα στον ΟΑΣΘ

Αρνείται η διοίκηση του ΟΑΣΘ να εφαρμόσει τη συλλογική σύμβαση

Χ. Γιαννούλης: Με ευθύνη της διοίκησης τα αδιέξοδα στον ΟΑΣΘ

«Για το θέμα του ΟΑΣΘ και την ανάγκη υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας, ο υφυπουργός Εργασίας Παναγιώτης Τσακλόγλου, περιορίστηκε στην ανάγνωση του σημειώματος του Προέδρου του ΟΑΣΘ, που μόλις πριν από δύο ημέρες ως άλλος επιστάτης σε φυτεία απευθύνθηκε με απαξιωτικό τρόπο στους εργαζόμενους λέγοντας τους «δουλέψτε για να δικαιολογήσετε τα χρήματα που παίρνετε», τόνισε σε συνέντευξή του, ο αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών και βουλευτής Σύριζα Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο κ. Γιαννούλης, μιλώντας στο «Στο Κόκκινο», σημείωσε ότι «Είναι ο ίδιος που έβαλε την υπογραφή του σε μία σειρά από απευθείας αναθέσεις, όπως για παράδειγμα την ανάθεση σε διαφημιστική εταιρία έργο ύψους 75000 ευρώ για τη χάραξη στρατηγικής».

«Αρνείται η διοίκηση του ΟΑΣΘ να εφαρμόσει τη συλλογική σύμβαση που υπέγραψε η προηγούμενη διοίκηση Παππά, ενώ η ίδια σύμβαση εφαρμόζεται στον ΟΑΣΑ», συμπλήρωσε. Ο ΟΑΣΘ, υπογράμμισε ο βουλευτής, είναι ένας συγκοινωνιακός φορέας που το 2016 χρεοκόπησε και αν δεν μεταφέρονταν στην εποπτεία του δημοσίου θα είχε μπει λουκέτο και η Θεσσαλονίκη δεν θα είχε αστικές συγκοινωνίες και οι εργαζόμενοι θα ήταν στο δρόμο.

«Γιατί αρνείται ο κύριος Σκόδρας τον ανοιχτό διάλογο στον οποίο τον προσκαλέσαμε; Γιατί αρνείται αφού έχει τόσο μεγάλη βεβαιότητα για την ορθότητα των επιχειρημάτων του;», δήλωσε ο κ. Γιαννούλης.

ΟΑΣΘ (Ο.Α.Σ.Θ.)

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge