ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19-2-2021

Ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου αγρόν αγοράζει

Καμία επίσημη ενημέρωση

Ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου αγρόν αγοράζει

Μπορεί από αύριο το πρωί ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου να περνάει στο κόκκινο επίπεδο αυστηρής επιτήρησης αλλά καμία επίσημη ενημέρωση από το επίσημο site του Δήμου. Καμία ανάρτηση τί πρέπει να περιμένουν οι πολίτες και τι πρόκειται να συμβεί. Αν θα ανοίξουν τα καταστήματα, αν θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές και οτιδήποτε σημαίνει τέλος πάντων η νέα κατάσταση.

Μέχρι αυτή την ώρα, Παρασκευή και ώρα 22.00.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδος - όπως αναφέρει ο ίδιος ο δήμαρχος - στο πνεύμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής εποχής φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα έγκυρο, έγκριτο και δυναμικό εργαλείο πληροφόρησης.

Μπα!

Αγαπητοί συμπολίτες
Φίλες και Φίλοι

Σας καλωσορίζω στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, στην ιστοσελίδα του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδος, που στο πνεύμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής εποχής φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα έγκυρο, έγκριτο και δυναμικό εργαλείο πληροφόρησης όλων των πολιτών για τα τοπικά μας δρώμενα.
Μέσα από την παρουσία του Δήμου μας στο διαδίκτυο, στοχεύουμε όχι μόνο να προασπίσουμε το θεμελιώδες δικαίωμα της ενημέρωσης, αλλά να οικοδομήσουμε μια νέα σχέση επικοινωνίας με τον δημότη. Μια σχέση που για τη νέα διοίκηση του δήμου μας είναι σχέση ζωής, αλληλοσεβασμού, κοινής συμπόρευσης και εμπιστοσύνης. Είναι μια σχέση που διαπνέεται από αρχές και αξίες που εμβαθύνουν, υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν την κοινωνική συμμετοχή και κυρίως αποτυπώνουν το όραμα της δημοτικής μας αρχής να καταστήσει τις δημοτικές υπηρεσίες ανοικτές, ευέλικτες και προσιτές σε όλους.
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο
Βρέθηκαν σχόλια: 1
vodaman
2021-02-19 22:20:19
Έκτος από τα οριζόντια μέτρα που ισχύουν σε όλη την Επικράτεια, στις περιοχές που βρίσκονται στο Επίπεδο Β – Αυξημένου Κινδύνου, μέχρι σήμερα ισχύουν επιπρόσθετα: Απαγόρευση κυκλοφορίας από 18:00 έως 05:00 Δια ζώσης εκπαίδευση για Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια. Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για Λύκεια. Χώροι Λατρείας: Πραγματοποίηση λειτουργιών με ανώτατο όριο τα 9 άτομα. Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click-in-a-shop) και με 1 άτομο ανά 25τ.μ. Κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές. ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ
0
0



ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge