ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24-2-2021

Rapid test και διαμαρτυρίες για το σκληρό lockdown στον Εύοσμο

Κάθε μέρα γίνονται τουλάχιστον 250 τεστ

Rapid test και διαμαρτυρίες για το σκληρό lockdown στον Εύοσμο

Συνεχίζονται τα γρήγορα τεστ και οι διαμαρτυρίες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης για το αυστηρό lockdown. Ελάχιστα από τα δείγματα που ελέγχθηκαν έχουν βγει θετικά. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό, κάθε μέρα γίνονται τουλάχιστον 250 τεστ και θετικά βγαίνουν τα 5 με 6 από αυτά.

Το πρωί σχηματίστηκε ουρά από πολίτες που περίμεναν υπομονετικά για να υποβληθούν στο τεστ, ενώ στις 4 αναμένεται νέα συγκέντρωση των πολιτών, στην Πλατεία Εύοσμου, έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα. Όπως τόνισε ο κ. Μανδαλιανός, καταλαβαίνει την κόπωση των πολιτών από το σκληρό lockdown, επισήμανε ωστόσο την ανάγκη τήρησης των μέτρων, για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.

Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη, παρατηρήθηκε για πρώτη φορά μέσα στο 2021 εκτόξευση των κρουσμάτων, ωστόσο αυτό δεν αποτυπώνεται στις εισαγωγές περιστατικών covid-19 στα νοσοκομεία, όπου η αύξηση στις νοσηλείες είναι μικρή, συνεπώς αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται να δέχεται ιδιαίτερη πίεση το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στις ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται 60 άτομα.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge