ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23-3-2021

Η Θεσσαλονίκη στα πλάνα αυξημένων πτήσεων από την Air France για το καλοκαίρι

Με αφετηρία το αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Η Θεσσαλονίκη στα πλάνα αυξημένων πτήσεων από την Air France για το καλοκαίρι

Σύμφωνα με το γαλλικό αερομεταφορέα Air France, ο αριθμός των πτήσεων προς ελληνικούς προορισμούς για το καλοκαίρι ολοένα και αυξάνεται. Ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι στον αρχικό σχεδιασμό του θερινού προγράμματος προς την Ελλάδα, έχουν ήδη ενταχθεί έξι προορισμοί εκτός της Αθήνας, προκειμένου να ενισχυθεί η σύνδεση των δύο χωρών.

Οι προορισμοί, που έχουν οριστεί είναι η Θεσσαλονίκη, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κέρκυρα, η Ρόδος και τέλος, το Ηράκλειο.

Αφετηρία θα είναι το Παρίσι και πιο συγκεκριμένα, το αεροδρόμιο Charles de Gaulle.

Το πλάνο αφορά δύο πτήσεις την εβδομάδα για Θεσσαλονίκη για το διάστημα από 4 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου, ενώ τρεις πτήσεις την εβδομάδα θα πραγματοποιούνται από τις 14 Ιουλίου ως 28 Αυγούστου.

Όσον αφορά τη Μύκονο, θα υπάρχουν τρεις πτήσεις την εβδομάδα για την περίοδο από την 1η Ιουνίου εώς και 3 Ιουλίου και δύο πτήσεις από τις 12 Ιουλίου εώς 25 Αυγούστου.

Για το δρομολόγιο για Σαντορίνη θα υπάρχει επιλογή τεσσάρων πτήσεων από τις 31 Μαΐου εώς και 4 Ιουλίου και μία μόνο πτήση από 14 Ιουλίου εώς 25 Αυγούστου.

Το Ηράκλειο Κρήτης θα εξυπηρετείται με πτήσεις, που ξεκινούν 17 Απριλίου και θα διαρκέσουν εώς τις 30 Οκτωβρίου, ενώ θα πραγματοποιούνται κάθε μέρα από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο.

Τέλος, η Κέρκυρα και η Ρόδος εντάσσονται στο πρόγραμμα προορισμών για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο με τέσσερις διαθέσιμες πτήσεις κάθε εβδομάδα.

Σχετικά με τα δρομολόγια και τις ώρες των πτήσεων, οι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.airfrance.gr ή να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Αεροδρόμιο

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge