ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
8-4-2021

Καπραβέλος: Με τρομάζει το άνοιγμα των σχολείων

Μπορεί να οδηγήσει σε έκρηξη της πανδημίας

Καπραβέλος: Με τρομάζει το άνοιγμα των σχολείων

«Με ανησυχεί πάρα πολύ για να μην πω με τρομάζει» είπε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, για το άνοιγμα των σχολείων μιλώντας στο Mega.

«Έχουμε δύο επιδημιολογικά δεδομένα για την εξέλιξη της πανδημίας και για τα καταστροφικά της αποτελέσματα: το ένα είναι το ιικό φορτίο που είναι μεγάλο και το άλλο η τρομερή πίεση στο σύστημα Υγείας, που στην Αθήνα έχει καταρρεύσει, στη Θεσσαλονίκη είναι ένα βήμα πριν και δεν ξέρουμε αν με αυτό ρυθμό δεν θα οδηγηθούμε σε κατάρρευση και στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καπραβέλος υποστήριξε ότι αν ξεφύγει κάποιο κρούσμα και δεν αποκλειστεί, με το άνοιγμα των λυκείων θα διευκολυνθεί το άνοιγμα της αλυσίδας διασποράς, λέγοντας ότι «τότε θα μιλάμε για έκρηξη της πανδημίας, με ολέθρια αποτελέσματα».

«Είμαστε ένα βήμα πριν την έκρηξη, οπότε πειράματα με τα self tests δεν θα πρέπει να γίνονται χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία των σχολικών συγκροτημάτων. Μεγάλο επίσης είναι το ερωτηματικό για την ευαισθησία τους, και αν αυτή θα μας προφυλάξει» υπογράμμισε.



Γεώργιος Παπανικολάου Νοσοκομείο

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge