Top
gothess Home Page
facebook twiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15-4-2021

Συνάντηση Καράογλου με τη διοίκηση της ΕΥΑΘ Α.Ε.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα

Συνάντηση Καράογλου με τη διοίκηση της ΕΥΑΘ Α.Ε.
fontsize

Για τους αναπτυξιακούς στόχους της ΕΥΑΘ Α.Ε., τα έργα βιώσιμης ανάπτυξης της Εταιρείας που είτε βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη είτε προγραμματίζονται, αλλά και το έργο ανακατασκευής του κτηρίου διοίκησης επί της οδού Εγνατίας, συζήτησε σήμερα ο κ. Θεόδωρος Καράογλου με τον Πρόεδρο κ. Άγι Παπαδόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Άνθιμο Αμανατίδη.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη στο κτήριο διοίκησης ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα, με την επιτυχημένη ηγετική ομάδα της Εταιρείας να ευχαριστεί τον κ. Καράογλου για την υποστήριξη που της παρείχε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, στην εκπόνηση του επενδυτικού σχεδίου της ΕΥΑΘ ύψους 70 εκ. ευρώ.

Όπως του εξήγησαν τα έργα πνοής, όπως είναι η εν εξελίξει αποκατάσταση του αγωγού της Αραβησσού, η επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας νερού Θεσσαλονίκης, η ενεργειακή-περιβαλλοντική αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Θεσσαλονίκης, καθώς και η ανακαίνιση του εμβληματικού κτηρίου στο Συντριβάνι προχωρούν εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων παρά την πανδημία. Επίσης, αναφέρθηκαν σε έργα με περιβαλλοντικό πρόσημο όπως η ανάληψη του κεντρικού δικτύου αποχέτευσης του Αγίου Αθανασίου από την ΕΥΑΘ, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, αλλά και η δέσμευση για παροχή υδροδότησης από την ΕΥΑΘ στο Δήμο Θερμαϊκού, σε συνδυασμό με την επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας νερού.

«Λειτουργούμε ως ομάδα και η αρμονική συνεργασία αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα που παράγουμε» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, με τον κ. Αμανατίδη να προσθέτει ότι «το πρόγραμμα αναβάθμισης, βελτίωσης και επέκτασης των συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης της πόλης εξασφαλίζει την παροχή καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών στους Θεσσαλονικείς».

Ο κ. Καράογλου εξήρε το θετικό πνεύμα με το οποίο οι κ. Παπαδόπουλος και Αμανατίδης διαχειρίζονται τα ζητήματα της ΕΥΑΘ Α.Ε., προσθέτοντας πως όταν η εμπειρία και οι ικανότητες συνυπάρχουν με την αλληλοκατανόηση μεταξύ των μελών ενός Διοικητικού Συμβουλίου ενός μεγάλου δημόσιου οργανισμού, τότε η επιτυχία είναι εγγυημένη. «Είναι σημαντικό», σημείωσε, «το τιμόνι μεγάλων Εταιρειών όπως είναι η ΕΥΑΘ να το κρατούν καταξιωμένα στελέχη με γνώσεις και εμπειρία. Πρόκειται για δυο πολύτιμα συστατικά τα οποία βοηθούν στην επιτυχημένη εκπόνηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων που μόλις ολοκληρωθούν θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων. Ως εποπτεύων Υφυπουργός Εσωτερικών, στήριξα τη Διοίκηση της ΕΥΑΘ ώστε να κάνει ένα ποιοτικό άλμα προς τα εμπρός. Ως Βουλευτής συνεχίζω να βρίσκομαι διαρκώς στο πλευρό τόσο του κ. Παπαδόπουλου, όσο και του κ. Αμανατίδη, γιατί πιστεύω ότι η συνεργασία είναι η κινητήρια δύναμη για να προχωρήσουμε προς το μέλλον».

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Θανατηφόρο τροχαίο στη Σίνδο
Θανατηφόρο τροχαίο στη Σίνδο

Στη Βιομηχανική Περιοχή

Αστυνομικοί έλεγχοι για παράνομη διαμονή
Αστυνομικοί έλεγχοι για παράνομη διαμονή

Σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Τζιτζικώστα - Αγγελοπούλου
Συνάντηση Τζιτζικώστα - Αγγελοπούλου

Στο κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα σε βάρος επιχειρηματία του Νομού
Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα σε βάρος επιχειρηματία του Νομού

Συνελήφθησαν δύο μέλη εγκληματικής οργάνωσης για την υπόθεση

Επίσκεψη Καράογλου στη Δημοτική Ενότητα Ασσήρου του Δήμου Λαγκαδά
Επίσκεψη Καράογλου στη Δημοτική Ενότητα Ασσήρου του Δήμου Λαγκαδά

Περιέγραψε το ρόλο της Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού ως «φορέα ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες»

26χρονος συνελήφθη ως μέλος συμμορίας που διέπραττε απάτες
26χρονος συνελήφθη ως μέλος συμμορίας που διέπραττε απάτες

Προσποιούμενος τον αστυνομικό, εξαπάτησε ηλικιωμένους, αποσπώντας τους χρήματα και τιμαλφή

Καταδικάστηκαν για έργα “φαντάσματα” στον πρώην Δήμο Καλλιθέας Θεσσαλονίκης
Καταδικάστηκαν για έργα “φαντάσματα” στον πρώην Δήμο Καλλιθέας Θεσσαλονίκης

Εργα και δράσεις τα οποία πληρώθηκαν αλλά ουδέποτε εκτελέστηκαν


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ© 2001-2021 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας