ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-4-2021

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης: «Κάτω Τα Χέρια Από Το ΚΕΘΕΑ»

Το ΚΕΘΕΑ δίνει απλόχερα το δώρο της ζωής σε όσους το ζητήσουν

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης: «Κάτω Τα Χέρια Από Το ΚΕΘΕΑ»

«Το ΚΕΘΕΑ δίνει απλόχερα το δώρο της ζωής σε όσους το ζητήσουν και αυτό γίνεται πετυχημένα-εδώ και 40 χρόνια» δήλωσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Αμανατίδης, που συμμετείχε στη σημερινή κινητοποίηση-παρέμβαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη Σίνδο, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Το ΚΕΘΕΑ δίνει απλόχερα το δώρο της ζωής σε όσους το ζητήσουν και αυτό γίνεται πετυχημένα-εδώ και 40 χρόνια» δήλωσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Αμανατίδης, που συμμετείχε στη σημερινή κινητοποίηση-παρέμβαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη Σίνδο.

Παρόντες ήταν και οι συντονιστές των Νομαρχιακών Επιτροπών Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης: Κώστας Αμπατζάς και Χρήστος Μαϊκούδης ενώ πέραν του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, παρούσα ήταν η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη και ο αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από ενάμιση χρόνο, η κυβέρνηση, αιφνιδίως, επέβαλε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου διορισμένη διοίκηση στον οργανισμό.

Αυτή η αυταρχική παρέμβαση έδωσε τέλος, στην επί χρόνια, δημοκρατική διαδικασία εκλογής του άμισθου ΔΣ του ΚΕΘΕΑ από τη Γενική του Συνέλευση, στην οποία ψήφιζαν εργαζόμενοι, μέλη των προγραμμάτων απεξάρτησης, γονείς και εθελοντές.

Τότε, δια στόματος του υπουργού Υγείας, η κυβέρνηση, μπροστά στην κατακραυγή του κόσμου του ΚΕΘΕΑ, κοινωνικών και επιστημονικών φορέων, διεθνών και τοπικών οργανώσεων, πολιτών και πολιτικών κομμάτων, καθησύχαζε ότι «θα διατηρηθούν τα θεσμικά όργανα, θα υποστηριχθούν οι εργαζόμενοι και θα ενισχυθεί ο δημοκρατικός χαρακτήρας του ΚΕΘΕΑ».

Όσοι πίστεψαν αυτές τις υποσχέσεις σήμερα αισθάνονται προδομένοι. Όσοι αντιστάθηκαν, βλέποντας πιο μακριά, σήμερα, επιβεβαιώνονται.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge