ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23-8-2021

Κλειστή η οδός Αγίου Δημητρίου λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Για ένα διήμερο

Κλειστή η οδός Αγίου Δημητρίου λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Κλειστή θα παραμείνει Δευτέρα και Τρίτη η οδός Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούν συνεργεία του κεντρικού δήμου.

Γι' αυτό το λόγο έχει διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αγίου Δημητρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαγκαδά, έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ηφαιστίωνος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η κίνηση των οχημάτων από τη Λαγκαδά προς την Αγίου Δημητρίου διεξάγεται μέσω των οδών Αγίου Νέστωρος, Αρκαδιουπόλεως, Κλαυδιανού, Αυρηλιανής και Ηφαιστίωνος. Αντιστρόφως, τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από την οδό Στέφανου Δραγούμη (προέκταση Μιχαήλ Καλού) προς την Αγίου Δημητρίου, κινούνται μέσω της Πλατείας Δημοκρατίας και των οδών Εγνατία, Καραολή και Δημητρίου.

Η ανακοίνωση της τροχαίας:

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Δευτέρα και Τρίτη (23-24/08/2021) κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αγ. Δημητρίου, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγ. Δημητρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαγκαδά έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ηφαιστίωνος.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από την οδό Λαγκαδά προς την οδό Αγ. Δημητρίου θα διεξάγεται, με την χρήση πληροφοριακών πινακίδων, διαμέσου των οδών Αγ. Νέστωρος, Αρκαδιουπόλεως, Κλαυδιανού, Αυρηλιανής, Ηφαιστίωνος, Αγ. Δημητρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από την οδό Στεφ. Δραγούμη (προέκταση Μιχαήλ Καλού) προς την οδό Αγ. Δημητρίου θα διεξάγεται διαμέσου της Πλατείας Δημοκρατίας, Εγνατία, Καραολή και Δημητρίου, Αγ. Δημητρίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge