ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-9-2021

Με έλεγχο covid19 η είσοδος στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Οι έλεγχοι διενεργούνται από μέλη εταιρείας φύλαξης

Με έλεγχο covid19 η είσοδος στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικών εργαστηριακών τεστ εισέρχονται από σήμερα οι πολίτες στο δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Οι έλεγχοι διενεργούνται από μέλη εταιρείας φύλαξης (security) και η διαδικασία κατά τη σημερινή πρεμιέρα του μέτρου εξελίσσεται μέχρι στιγμής ομαλά. Στην κεντρική είσοδο του Μεγάρου στήθηκε εκτάκτως συνεργείο με εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού όπου διενεργούνται rapid test για όσους δεν διαθέτουν άλλο έγγραφο.

Τήρηση των υγειονομικών μέτρων, όπως θερμομέτρηση, μάσκες και αποστάσεις μεταξύ φυσικών προσώπων, αλλά και αυξημένη κίνηση στους διαδρόμους συνθέτουν -στο μεταξύ- την εικόνα στο εσωτερικό των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα πλήρως επαναλειτουργίας της Διοικητικής, Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης της χώρας.

Θετικά αποτίμησε την εφαρμογή όλων των παραπάνω μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού (βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ) ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Στάθης Κουτσοχήνας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το πλήρες άνοιγμα της Δικαιοσύνης. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κουτσοχήνας, ζήτησε από τις διοικήσεις των Δικαστηρίων να μεριμνήσουν ώστε να υπάρξει χρονικός καταμερισμός των υπό συζήτηση υποθέσεων και να επιδειχθεί ανοχή από τους δικαστές σε περιπτώσεις που λόγω των ελέγχων πιστοποιητικών και βεβαιώσεων παρατηρηθούν καθυστερήσεις στην προσέλευση συναδέλφων του κατά την έναρξη προγραμματισμένων υποθέσεων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge