ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30-12-2021

Εκτακτος εμβολιασμός στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου

Εκτακτος εμβολιασμός στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Η 3η Υγειονομική Περιφέρεια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας τμήμα Εφαρμογής Δράσεων διενεργεί σε συνεργασία με το Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης νέο έκτακτο εμβολιασμό.

Μια κινητή μονάδα εμβολιασμού θα στηθεί την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. – 3.00 μ.μ., στην είσοδο του Πολύκεντρου Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος) όπου θα πραγματοποιηθεί εμβολιασμός από το απαραίτητο υγειονομικό προσωπικό.

Κάθε πολίτης θα μπορέσει να πραγματοποιήσει όποια δόση εμβολίου επιθυμεί (1η, 2η ή και 3η). Απαραίτητη δικαιολογητικά: αστυνομική ταυτότητα ή άλλου ταυτοποιητικού έγγραφου και ΑΜΚΑ.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου σε σύντομη δήλωσή του ανέφερε: «Κάνω έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν για να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα. Συνεχίζουμε την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων με μάσκες και αποστάσεις για την αποφυγή διασποράς του COVID-19».
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge