ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26-6-2022

Στον εισαγγελέα για ηχορύπανση

Με στόχο τη μείωση της στάθμης θορύβων

Στον εισαγγελέα για ηχορύπανση

Ελέγχους για ηχορύπανση πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, το βράδι της Παρασκευής, που είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν έντεκα άτομα τα οποία πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η αυξημένη πληθυσμιακή συγκέντρωση στις πόλεις και η άσκηση ορισμένων δραστηριοτήτων, έχει αναπόφευκτα υποβαθμίσει, ποικιλοτρόπως, το αστικό περιβάλλον αλλά και την ποιότητα ζωής των πολιτών, εισάγοντας ως σοβαρή ενόχληση, τον θόρυβο.

Με στόχο, λοιπόν, τη μείωση της στάθμης θορύβων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ενεργεί ηχομετρήσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι έλεγχοι είναι συστηματικοί, διενεργούνται καθ΄όλο το 24ωρο και σε εβδομαδιαία βάση.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, βραδινές ώρες της (24-06-2022) έως και πρώτες πρωινές ώρες (25-06-2022), συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν, σε ισάριθμα καταστήματα, μηχανήματα παραγωγής ήχου, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο, με αποτέλεσμα να διατρέχει κίνδυνο η Δημόσια υγεία των πελατών και να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge