ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24-11-2022

Παραδόθηκε ο 26χρονος οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε την 21χρονη

Έχει παρέλθει η διάρκεια του αυτόφωρου

Παραδόθηκε ο 26χρονος οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε την 21χρονη
Φωτογραφία αρχείου

Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο 26χρονος από την Αλβανία ο οποίος οδηγούσε το όχημα το οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη φοιτήτρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο 26χρονος που αναζητούνταν από την αστυνομία μετέβη στη Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης περίπου στις 11:00 μαζί με το δικηγόρο του και αφού είχε παρέλθει η χρονική διάρκεια του αυτοφώρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο 26χρονος υποστήριξε ότι η 21χρονη πετάχτηκε μπροστά του ξαφνικά και τη χτύπησε ενώ φρέναρε και έκανε ελιγμό για να την αποφύγει. Για επιβεβαίωση των λεγομένων του επικαλέστηκε τα σημάδια των ελαστικών του αυτοκινήτου του στο οδόστρωμα της Εγνατίας. Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος γιατί έπεσε και σε άλλα αυτοκίνητα και πανικοβλήθηκε.

Στο μεταξύ η τροχαία του επέβαλε πρόστιμο γιατί μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ακαταλληλότητα των ελαστικών του αυτοκινήτου.
Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε στο μεταξύ νωρίτερα και η 19χρονη συνεπιβάτης του αυτοκινήτου προκειμένου να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα. Η νεαρή μεταφέρθηκε με χειροπέδες στα χέρια και καλυμμένο το πρόσωπό της.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge