ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28-11-2022

Πέταξε η υπόσχεση για μετρό το 2023 - πάει για το τέλος του χρόνου και ..βλέπουμε

Είναι επίσημο.. σε λέω..

Πέταξε η υπόσχεση για μετρό το 2023 - πάει για το τέλος του χρόνου και ..βλέπουμε
Φωτογραφία αρχείου

Ηταν ο ίδιος άνθρωπος, ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης ο οποίος δήλωνε τον Απρίλιο του 2021 ότι η Θεσσαλονίκη θα έχει Μετρό το 2023, που τώρα μεταθέτει την ημερομηνία για το τέλος του χρόνου.

«Η Θεσσαλονίκη θα έχει Μετρό το 2023, ότι είχαμε δεσμευτεί εξαρχής», δήλωνε τότε ο υφυπουργός και εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι το Μετρό θα ήταν σε λειτουργία το 2023, με την έναρξη της χρονιάς και όχι στο τέλος της.

Σε σημερινές δηλώσεις ο κ.Καραγιάννης αναφέρει:

«Μας ενδιαφέρει η Θεσσαλονίκη να έχει το πιο σύγχρονο μετρό, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει», τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ύστερα από σύσκεψη που είχε, στο αμαξοστάσιο του μετρό Θεσσαλονίκης, στην Πυλαία, με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Νίκο Ταχιάο, στελέχη της εταιρείας και με εκπροσώπους της αναδόχου κοινοπραξίας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υφυπουργός υπογράμμισε ότι η βασική γραμμή του μετρό Νέα Ελβετία – Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός θα έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023 και έξι μήνες μετά και η επέκταση του μετρό προς την Καλαμαριά.

«Χθες πεντέμισι χιλιάδες συμπολίτες μας, πεντέμισι χιλιάδες Θεσσαλονικείς, είδαν την ουσιαστική πρόοδο του μετρό Θεσσαλονίκης. Η δουλειά συνεχίζεται», σημείωσε κ. Καραγιάννης και πρόσθεσε: «Τρέχουμε καθημερινά ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον χρόνο που μας έκλεψαν οι προσφυγές και οι αντιδικίες από την πόλη μας. Θα τα καταφέρουμε».

Σε ερώτηση για την πορεία του έργου, ο υφυπουργός Υποδομών απάντησε: «Τα χρονοδιαγράμματά μας παραμένουν σταθερά. Τέλος του 2023 η Θεσσαλονίκη θα έχει το πιο σύγχρονο μετρό της Ευρώπης».
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ

Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου
Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου

Στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Πεύκων, Πυλαίας, Θέρμης και Σταυρούπολης
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge