ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
2-12-2022

Άσκηση ετοιμότητας πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης

Υπό ρεαλιστικές συνθήκες

Άσκηση ετοιμότητας πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης

Άσκηση ετοιμότητας υπό ρεαλιστικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο της επιχειρησιακής ετοιμότητας του Νοσοκομείου.

Οπως αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου, η άσκηση διεξήχθη υπό την εποπτεία και τον έλεγχο του ΕΚΑΒ – ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ και του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, κ. Δ. Τσαλικάκη καθώς και την συμμετοχή του Γ Σώματος Στρατού, της Αστυνομίας, της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Την άσκηση παρακολούθησαν, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Ν. Παπαΐωάννου, εκπρόσωποι της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, του Πυροσβεστικού Σώματος και του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.

Κύριος σκοπός της άσκησης ήταν ο έλεγχος της ετοιμότητας του προσωπικού του Νοσοκομείου και παράλληλα η συνεργασία και ο συντονισμός των ενεργειών μεταξύ του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ και των αρχών της πόλης στη διαχείριση μιας έκτακτης κρίσης με πιθανές καταστροφές.

ΑΧΕΠΑ Νοσοκομείο

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge