ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21-3-2023

Το Makedonia Palace μέλος της World Hotels

Tο πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που συγκαταλέγεται στη ανώτατη κατηγορία της WorldHotels Luxury Collection

Το Makedonia Palace μέλος της World Hotels
Φωτογραφία αρχείου

Με ξενοδοχεία σε περισσότερους από 200 εμβληματικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, η WorldHotels™ εγκαινιάζει τη παρουσία της στην Ελλάδα εντάσσοντας το Makedonia Palace στην αλυσίδα.

Βασικά κριτήρια για την επιλογή του Makedonia Palace ήταν το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, η αριστεία της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρεται στο επισκέπτη, οι καινοτόμες πρακτικές που ακολουθεί το ξενοδοχείο καθώς και οι μοναδικές εγκαταστάσεις συσκέψεων και αναψυχής.

Με όραμα τη δυναμική ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στη Θεσσαλονίκη το Makedonia Palace εντάχθηκε στην αλυσίδα WorldHotels ενισχύοντας έτσι το αποτύπωμα της πόλης προσελκύοντας ένα νέο πελατολόγιο.

Το Makedonia Palace υποδέχεται τους επισκέπτες του από το 1972 προσφέροντας μοναδικές, πολυτελείς παροχές και ανέσεις με στόχο να βιώσουν την «μία μοναδική εμπειρία διαμονής». Ο κατάλογος του εστιατορίου Salonica, που συγκαταλέγεται στα κορυφαία της πόλης, συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία με τις γεύσεις της Μεσογειακής Κουζίνας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα μοναδικό πρωϊνό ή ένα γεύμα έχοντας απαράμιλλη θέα προς την θάλασσα και τον Λευκό Πύργο. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο παραδοσιακό χαμάμ της Ελλάδας, εξωτερική πισίνα με θέα προς την θάλασσα, γυμναστήριο και σάουνα.

Το Makedonia Palace φημίζεται επίσης για την άψογη οργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης και συνεδρίου διαθέτοντας Αίθουσα Χορού 900 τ.μ. και πλήρες Εκθεσιακό Κέντρο 2000τ.μ. Το Εκθεσιακό Κέντρο μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι και 1000 άτομα και να διαιρεθεί σε τέσσερεις ανεξάρτητες αίθουσες.

Όπως δήλωσε ο Γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, κύριος Αλκιβιάδης Σωτηρίου, “η συμμετοχή μας στη World Hotels τοποθετεί το Makedonia Palace σε εξαιρετικά υψηλή θέση στο παγκόσμιο χάρτη του πολυτελούς τουρισμού σαν ξενοδοχείο καθώς και σαν προορισμό της Ελλάδας. Δεσμευόμαστε για τη συνέχεια της καινοτόμου πορείας μας, με πηγή έμπνευσης τον κάθε επισκέπτη”

Οι επισκέπτες του Makedonia Palace μπορούν να απολαύσουν και τα προνόμια του WorldHotels Rewards ™, του κορυφαίου κλαμπ πιστότητας πελατών που προσφέρει στα μέλη του ειδικά προνόμια σε όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας.

Μακεδονία Παλλάς

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ

Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου
Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου

Στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Πεύκων, Πυλαίας, Θέρμης και Σταυρούπολης
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge