ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25-3-2023

Αλλάζει δρομολόγιο του ΟΑΣΘ λόγω παρέλασης

Για λίγες ώρες

Αλλάζει δρομολόγιο του ΟΑΣΘ λόγω παρέλασης
Φωτογραφία αρχείου

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώθηκε ότι το Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023, θα τροποποιηθεί προσωρινά κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης (από τις 10.00 ως τις 13.00) το δρομολόγιο της «Γραμμής 56» (Ωραιόκαστρο – Ν.Σ. Σταθμός) των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, το δρομολόγιο της «Γραμμής 56» τροποποιείται ως εξής:

Το δρομολόγιο των αστικών λεωφορείων της «Γραμμής 56» θα πραγματοποιείται κανονικά κατά την μετάβαση, ωστόσο, στην επιστροφή αναμένεται αλλαγή της διαδρομής, καθώς δεν θα πραγματοποιείται η διέλευση των αστικών λεωφορείων στις παρακάτω στάσεις:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΗΡΩΩΝ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΤΗΛΕΚΙΔΗ – ΜΥΛΟΣ -ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΑΓΟΡΑ – ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΠΛΑΚΙΔΑ – ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ – ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Το δρομολόγιο που θα ακολουθήσει η «Γραμμή 56» κατά την επιστροφή από τις 10.00 έως τις 13.00 το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 αφορά τις στάσεις:

Τ.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ 2 – ΦΛΩΡΙΝΗΣ – ΟΑΕΔ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ – ΟΙΚΙΕΣ – ΓΑΛΗΝΗ Β – ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ – ΓΑΛΗΝΗ Α – ICBS -ΑΛΙΜΠΑΚΗ – LIDL – ΣΤΡΟΦΗ ΔΙΑΒΑΤΩΝ – ΚΟΜΒΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ – ΚΟΜΒΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ 2 -JUMBO.

Έπειτα το λεωφορείο της «Γραμμής 56» θα συνεχίζει την προβλεπόμενη πορεία του από τη στάση Στροφή Καρατάσου και θα ακολουθεί κανονικά το δρομολόγιο του.

Διευκρινίζεται ότι με την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης στο Ωραιόκαστρο, περίπου στη 1 το μεσημέρι, το δρομολόγιο της «Γραμμής 56» θα επανέλθει στην πρότερη προγραμματισμένη πορεία του.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 2 ατόμων
Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 2 ατόμων

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον Δενδροπόταμο τον Οκτώβριο του 2022

Αφαίρεσαν καλώδια και ηλεκτρική αντλία από αντλιοστάσια στον Δήμο Λαγκαδά
Αφαίρεσαν καλώδια και ηλεκτρική αντλία από αντλιοστάσια στον Δήμο Λαγκαδά

Και προκάλεσαν φθορές σε μετρητή ρεύματος, σε πάνελ και λαμαρίνες

Σύλληψη 34χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Σύλληψη 34χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σε εταιρεία στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge