ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29-3-2023

Έκλεβε ηλεκτρονικές συσκευές, usb, χρηματικά ποσά και διάφορα εξαρτήματα

Από σταθμευμένα αυτοκίνητα

Έκλεβε ηλεκτρονικές συσκευές, usb, χρηματικά ποσά και διάφορα εξαρτήματα

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας έπειτα από τη σύλληψη 50χρονου ημεδαπού και την εξιχνίαση πλήθους κλοπών ελαστικών, ζαντών και εξαρτημάτων από σταθμευμένα οχήματα, εξιχνίασαν επιπλέον περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2017 – Ιουλίου 2022, διέρρηξε πέντε (5) επιπλέον αυτοκίνητα στις περιοχές του κέντρου, της Καλαμαριάς, της Τούμπας και του Ευόσμου αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές, συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb), χρηματικά ποσά, διάφορα εξαρτήματα κ.α..

Η συμπληρωματική δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι ο 50χρονος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος τον Οκτώβριο του 2022 έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε για τη σχετική υπόθεση.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge