ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29-3-2023

Συμμετοχή στις εκλογές δήλωσε «Η Πόλη Ανάποδα»

Για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή στις εκλογές δήλωσε «Η Πόλη Ανάποδα»
Φωτογραφία αρχείου

Την υποψηφιότητά της για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη «Πόλη Ανάποδα».

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι, στο δημαρχιακό μέγαρο, παρουσιάστηκαν τα έξι μέλη της συλλογικής εκπροσώπησης της παράταξης, τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες. Πρόκειται για τους: Μαρία Ερμείδου, Μαρία Κέκη, Θανάση Μαρίνη, Έλλη Μέλλιου, Νίκο Νικήσιανη και Κώστα Ξενόπουλο. Όλοι τους θα εκπροσωπήσουν την παράταξη προεκλογικά, ενώ για τις ανάγκες του εκλογικού νόμου επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια δήμαρχος θα είναι η κ. Κέκη.

«Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, αλλά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό σχήμα με γνώση των προβλημάτων της Θεσσαλονίκης», τόνισε η εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος της παράταξης, Λουκία Αργυριάδου.

Η κ. Κέκη πρόσθεσε πως «παρά τις μικρές μας δυνάμεις θέλουμε μία ισχυρή φωνή μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Θέλουμε να γιγαντώσουμε τη φωνή μας και να φτάσει σε όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης».

Η «Πόλη Ανάποδα» κατέβηκε για πρώτη φορά στις εκλογές του 2019 και τα στελέχη δηλώνουν ικανοποιημένα για τις «μικρές και μεγάλες νίκες» που, όπως είπαν, πέτυχαν σε αυτή την τρέχουσα θητεία, ενώ για τις επικείμενες εκλογές ζητούν από τους πολίτες δυναμικότερη στήριξη ώστε να εκλέξουν περισσότερα μέλη στα δημοτικά έδρανα.

Το πρόγραμμα της παράταξης, που θα βασίζεται πάνω σε επτά θεματικές ενότητες, θα είναι έτοιμο μετά τις γιορτές του Πάσχα.

ΑΜΠΕ
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Πίσω από την τουριστική μαρκίζα η Θεσσαλονίκη τείνει να αποτελέσει εξαίρεση»
«Πίσω από την τουριστική μαρκίζα η Θεσσαλονίκη τείνει να αποτελέσει εξαίρεση»

Κείμενο της δημοτικής παράταξης "Μένουμε Θεσσαλονίκη"

Εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις κλοπών
Εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις κλοπών

Σε περιοχές του Δήμου Δέλτα

Σε Θεσσαλονίκη και Πιερία ο Αλέξης Τσίπρας
Σε Θεσσαλονίκη και Πιερία ο Αλέξης Τσίπρας

Αναλυτικά το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Συνελήφθησαν είκοσι πέντε άτομα για ηχορύπανση
Συνελήφθησαν είκοσι πέντε άτομα για ηχορύπανση

Σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge