ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29-3-2023

Κλήσεις μοίρασε η αστυνομία σε μηχανάκια πάνω σε πεζοδρόμια

Σε μία ώρα μοιράστηκαν πάνω από 30 «ροζ χαρτάκια»

Κλήσεις μοίρασε η αστυνομία σε μηχανάκια πάνω σε πεζοδρόμια
Φωτογραφία αρχείου

Κλήσεις σε δίκυκλα οχήματα που ήταν παράνομα σταθμευμένα επάνω σε πεζοδρόμια και στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας μοίρασε το πρωί μεικτό κλιμάκιο της Τροχαίας και της δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, μέσα σε μία ώρα μοιράστηκαν πάνω από 30 «ροζ χαρτάκια», σε όσους ιδιοκτήτες είχαν παρκάρει παράνομα τα δίκυκλά τους.

Στη σημερινή επιχείρηση συμμετείχαν τέσσερα άτομα της Δημοτικής Αστυνομίας, τέσσερις Αστυνομικοί της Τροχαίας κι ένας γερανός, ενώ το πρόστιμα για διέλευση στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας φθάνει τα 100 ευρώ.

«Θέλαμε να περάσουμε το μήνυμα στους συμπολίτες μας, οι οποίοι μονίμως παρανομούν και δεν σέβονται όχι μόνο την κίνηση στο οδόστρωμα αλλά και στους πεζόδρομους και τα πεζοδρόμια», δήλωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, κατά τη διάρκεια των ελέγχων.

Όπως είπε ο κ. Δαγκλής, συνεχώς αυξάνονται οι οδηγοί των δικύκλων, που είτε οδηγούν επάνω στους πεζοδρόμους ή τα πεζοδρόμια, είτε παρκάρουν σ' αυτά.

Το «παρών» στους ελέγχους έδωσε και ο ειδικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα αναπηρίας, Γιάννης Καστούρας, ο οποίος σχολίασε πως δεν είναι θέμα νόμων, είναι θέμα παιδείας και σεβασμού από τους οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων να μην παρκάρουν στις θέσεις στάθμευσης και διέλευσης των ΑμεΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αξιολογήστε το άρθρο
Βρέθηκαν σχόλια: 1
yioulipa
2023-03-29 16:12:08
Για τα τραπεζοκαθίσματα που επίσης εμποδίζουν τη διέλευση των ΑμεΑ, μοίρασαν πρόστιμα?
0
0



ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge