ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29-5-2023

Αφαίρεσαν εξοπλισμό κλιματιστικών μηχανημάτων από ταράτσες κτιρίων

Και κλοπές από διαμερίσματα με λεία πάνω από 36.000 ευρώ

Αφαίρεσαν εξοπλισμό κλιματιστικών μηχανημάτων από ταράτσες κτιρίων

Η ενδελεχής και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών από διαμερίσματα και χώρους εταιρειών και οργανισμών, που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες συνολικά τρείς ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2022 – Μαρτίου 2023, 47χρονος άντρας με τον 16χρονο γιο του, αφαίρεσαν εργαλεία και σίδερα από εργοτάξια, καθώς και εξοπλισμό κλιματιστικών μηχανημάτων από ταράτσες κτιρίων όπου εδρεύουν εταιρείες και οργανισμοί, η χρηματική αξία των οποίων ξεπερνάει τις 35.000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, 24χρονη γυναίκα, από κοινού με συνεργούς της, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, εισήλθαν παράνομα σε τρία διαμερίσματα, παραβιάζοντας τις ανασφάλιστες κεντρικές εισόδους, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα, πλήθος χρυσαφικών και ενδύματα. Η λεία τους ξεπερνάει τα 36.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge