ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
4-12-2023

Συνελήφθησαν επ αυτοφώρω να κλέβουν δύο μοτοποδήλατα

Και άλλες ληστείες και κλοπές

Συνελήφθησαν επ αυτοφώρω να κλέβουν δύο μοτοποδήλατα
Φωτογραφία αρχείου

Με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες και ελέγχους σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική είναι η δραστηριότητα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με τις εξειδικευμένες ομάδες δικυκλιστών «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ., αλλά και τα έμπειρα πληρώματα περιπολικών, οι οποίοι, το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη έξι (6) ατόμων, αποτρέποντας κλοπή δύο μοτοποδηλάτων στην περιοχή του κέντρου πόλης και αποδίδοντας κλοπιμαία από δύο περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, μεσημεριανές ώρες χθες (03-12-2023), αστυνομικοί ομάδας “Ζ” εντόπισαν, στην περιοχή του κέντρου πόλης, δύο νεαρούς ημεδαπούς να σπρώχνουν ισάριθμα μοτοποδήλατα και να προσπαθούν να διαφύγουν τρέχοντας στη θέα τους. Τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, αποτρέποντας την κλοπή των δικύκλων. Σημειώνεται ότι, το ένα εκ των κλεμμένων μοτοποδηλάτων αποδόθηκε ήδη στο νόμιμο κάτοχό του, ενώ γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και του ιδιοκτήτη του δεύτερου οχήματος

Επιπλέον, νωρίτερα την ίδια ημέρα, πλήρωμα περιπολικού εντόπισε και συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τρείς ημεδαπούς, να αφαιρούν πλήθος μεταλλικών βεργών, περίπου 500 κιλών, από χώρο εργασιών στην περιφερειακή οδό και να τις τοποθετούν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Τέλος, ξημερώματα χθες (03-12-2023), πλήρωμα περιπολικού, κατά τη διάρκεια αστυνόμευσης του κέντρου πόλης, συνέλαβε ημεδαπό άντρα, ο οποίος, αφού διέρρηξε κατάστημα της περιοχής, αφαίρεσε από το εσωτερικό την ταμειακή μηχανή.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απατών
Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απατών

Στους δήμους Νεάπολης - Συκεών και Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Είχε 16 σκυλιά μέσα στο σπίτι της και άλλα 38 σε διπλανό οικόπεδο
Είχε 16 σκυλιά μέσα στο σπίτι της και άλλα 38 σε διπλανό οικόπεδο

Επιβλήθηκε στην ιδιοκτήτρια των ζώων συνολικό πρόστιμο 70.200 ευρώ

Έκλεψαν σίδερα, πορτοφόλι, κινητά και άλλα
Έκλεψαν σίδερα, πορτοφόλι, κινητά και άλλα

Διάφορες περιπτώσεις κλοπών και υπεξαίρεσης στη Θεσσαλονίκη
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge