ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7-12-2023

Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια μετά τις πορείες

Προσήχθησαν 35 άτομα και συνελήφθησαν τα 16

Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια μετά τις πορείες

Απογευματινές ώρες χθες (06-12-2023), πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της πόλης εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και πορείες όπου συμμετείχαν περίπου 3.500 άτομα, τα οποία κινήθηκαν σε κεντρικές οδούς της πόλης.

Μετά το τέλος των πορειών, ομάδες ατόμων με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπων, κινούμενες στην οδό Ολύμπου και σε παρακείμενες οδούς και μεταγενέστερα στην οδό Αποστόλου Παύλου, προέβησαν σε ρίψεις αντικειμένων, εμπρηστικών μηχανισμών (μολότωφ) και βεγγαλικών, κατά περίπτωση, προς αστυνομικές δυνάμεις χωρίς να προκύψει τραυματισμός.

Τα ανωτέρω άτομα απωθήθηκαν με τη χρήση ενδεδειγμένων μέσων και τακτικών, ενώ συνολικά κατά την εκδήλωση των αστυνομικών μέτρων, προσήχθησαν 35 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 16 και με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, παράβασης Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και παράβασης Νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δύο συλλήψεις για πώληση λαθραίων και «μαϊμού» προϊόντων
Δύο συλλήψεις για πώληση λαθραίων και «μαϊμού» προϊόντων

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1.198 προϊόντα παρεμπορίου, τα οποία καταστράφηκαν επί τόπου
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge