ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19-2-2024

Έκλεψαν από ηλικιωμένη 125.000 ευρώ προσποιούμενοι τους τεχνικούς εταιρείας παροχής ρεύματος

Αφαίρεσαν κοσμήματα, χρυσές λίρες και χρηματικό ποσό

Έκλεψαν από ηλικιωμένη 125.000 ευρώ προσποιούμενοι τους τεχνικούς εταιρείας παροχής ρεύματος
Φωτογραφία αρχείου

Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, οδήγησε στην εξιχνίαση διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής από οικία ηλικιωμένης.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 40, 25, 22 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι άντρες, το Νοέμβριο του 2023, προσποιούμενοι τους τεχνικούς εταιρείας παροχής ρεύματος, εισήλθαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένης γυναίκας, απ’ όπου αφαίρεσαν κοσμήματα, χρυσές λίρες και χρηματικό ποσό, συνολικής αξίας που υπερβαίνει τις 125.000 ευρώ

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει, κατά το παρελθόν, τις Αρχές για συναφή αδικήματα.

Με αφορμή την παραπάνω υπόθεση, οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν και να βρουν χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια και την αποφυγή εξαπάτησής τους, ΕΔΩ.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge