ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19-7-2019

Nέες ειδικότητες με πολλές προοπτικές στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς εργασίας

Nέες ειδικότητες με πολλές προοπτικές  στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Συνολικά 10 νέες ειδικότητες με πολλές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης έχουν ενταχθεί στους τομείς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς εργασίας αναβαθμίζει και ενισχύει συνεχώς τη γκάμα των ειδικοτήτων σπουδών. Προσφέρει καινούριες ειδικότητες με εξειδικευμένο αντικείμενο, που ανοίγουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Στον τομέα του Τουρισμού, που αποτελεί τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας οι ανάγκες αυξάνονται συνεχώς. Έτσι, προστίθενται 4 νέες ειδικότητες, οι οποίες είναι άκρως σημαντικές για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών με εξειδικευμένο προσωπικό.

Τουριστικός Συνοδός

Ο Τουριστικός Συνοδός είναι ο επαγγελματίας που αναλαμβάνει τη συνοδεία οργανωμένων ομάδων τουρισμού σε προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που δημιουργεί πλήρως καταρτισμένους Τουριστικούς Συνοδούς, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους με συνέπεια, ευγένεια και φροντίδα, εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική φιλοξενία!


Θρησκευτικός Τουρισμός και Προσκυνηματικές περιηγήσεις

Το Στέλεχος Θρησκευτικού Τουρισμού αποκτά στοχευμένες γνώσεις που αφορούν ανθρώπους που ανήκουν σε οποιαδήποτε θρησκεία με σκοπό τη γνώση μιας θρησκείας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, ο απόφοιτος έχει τις ικανότητες να παρέχει όλες τις υπηρεσίες του κλάδου:

Οργανώνει και διεκπεραιώνει ταξίδια και εκδρομές που παρουσιάζουν θρησκευτικό και προσκυνηματικό ενδιαφέρον

Αναλαμβάνει ως συνοδός εκδρομών με θρησκευτικό περιεχόμενο εντός και εκτός Ελλάδος

Εκπονεί το πρόγραμμα για κάθε επίσκεψη

Προωθεί το θρησκευτικό τουρισμό σε άλλες αγορές εκτός Ελλάδος


Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής - Skipper

Ο Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής, είναι ο αυτόνομος χειριστής μικρών ιστιοπλοϊκών και μηχανοκίνητων σκαφών, τα οποία έχουν σκοπό την περιήγηση αναψυχής. Οι κύριες αρμοδιότητες του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την παραλαβή του σκάφους και τον έλεγχο του εξοπλισμού του και την πλοήγηση του σκάφους από λιμάνι σε λιμάνι με άνεση και ασφάλεια, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επιβατών – τουριστών.



Στέλεχος Υπηρεσιών Αερομεταφοράς

Οι αερομεταφορές αποτελούν κινητήρια δύναμη για την τουριστική ανάπτυξη καθώς τα 2/3 των ξένων επισκεπτών φθάνουν στην χώρα μας αεροπορικώς. Σήμερα στην Ελλάδα λειτουργούν 39 αερολιμένες για υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για εξιδεικευμένα στελέχη στον αεροπορικό κλάδο.

Η ειδικότητα Στέλεχος Υπηρεσιών Αερομεταφοράς έχει σκοπό την άριστη κατάρτιση στελεχών, που θα δραστηριοποιηθούν στον τομέα των αερομεταφορών, σε αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρίες και εταιρίες παροχής εξυπηρέτησης εδάφους.
 

O Τομέας της Υγείας αναπτύσσεται ραγδαία σε παγκόσμια κλίμακα. Η ανάγκη για νέα τεχνολογικά μέσα και ειδικές γνώσεις είναι ατέρμονη. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 αναβαθμίζει συνεχώς τον εργαστηριακό εξοπλισμό, ενισχύει το άρτιο εκπαιδευτικό προσωπικό, διευρύνει τον κύκλο συνεργασιών και αυξάνει τις ειδικότητες του τομέα Υγείας, παρέχοντας ακόμη πιο εξειδικευμένες γνώσεις.
 

Β. Οδοντικής Τεχνολογίας

Η εξέλιξη της οδοντιατρικής και οι αυξημένες απαιτήσεις του οδοντιατρικού ασθενή υποδεικνύουν την ανάγκη σύστασης μιας άρτια εκπαιδευμένης και υπεύθυνης ομάδας, όπου ο οδοντοτεχνίτης και ο βοηθός οδοντικής τεχνολογίας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Έργο του Βοηθού Οδοντικής Τεχνολογίας είναι η συμμετοχή στην κατασκευή προσθετικών εργασιών για την απόκτηση ενός υγιούς στόματος υπό την επίβλεψη του οδοντοτεχνίτη και σύμφωνα με καθοδήγηση του οδοντιάτρου.
 

Βοηθός Νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας

Ο απόφοιτος της ειδικότητας Βοηθός Νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας έχει λάβει τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες στις βασικές νοσηλευτικές πράξεις. Μαζί με την αποκτηθείσα εμπειρία από το πρακτικό μέρος της κατάρτισής του ο εκπαιδευόμενος έχει όλα τα εχέγγυα να παράσχει νοσηλευτική φροντίδα.


Βοηθός Νοσηλευτικής Ογκολογικών Παθήσεων

Ο Βοηθός Νοσηλευτή Ογκολογικών Παθήσεων διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και συμμετέχει στη νοσηλευτική φροντίδα ασθενών με νεοπλασίες, βοηθώντας τον ιατρό στο έργο του και παρέχοντας νοσηλευτικές φροντίδες, υπό την ευθύνη και επίβλεψη του υπεύθυνου νοσηλευτή.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰  καλύπτει τόσο το θεωρητικό υπόβαθρο όσο και την πρακτική του επαγγέλματος.

 

Βοηθός Νοσηλευτικής Ατόμων με Ειδικές Παθήσεις

Οι ειδικές παθήσεις απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και εκπαίδευση κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας.  Ο απόφοιτος της ειδικότητας Βοηθός Νοσηλευτικής Ατόμων με Ειδικές Παθήσεις – μεταξύ άλλων  - συμμετέχει ενεργά στους θεραπευτικούς χειρισμούς, σε όλες τις φάσεις της ψυχικής νόσου, συναισθάνεται και κατανοεί τις ανάγκες των ψυχικά πασχόντων, συμμετέχει στην άρση του στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού. Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 τα μαθήματα διδάσκονται από καταξιωμένους επαγγελματίες Ιατρούς και Νοσηλευτές, οι οποίοι μεταδίδουν στους σπουδαστές τις γνώσεις, εμπειρίες αλλά και την αγάπη τους για το επάγγελμα.


Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων

Ο Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων δραστηριοποιείται στον κλάδο της υγείας, έναν κλάδο που παρουσιάζει σταθερά αυξανόμενη ζήτηση για εξειδικευμένο προσωπικό. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 παρέχει στους σπουδαστές τα κατάλληλα εφόδια, ώστε μετά την αποφοίτηση τους να εργαστούν σε δομές υγείας, ως αξιόλογα στελέχη με πλήρεις γνώσεις, σχολαστικότητα και ακρίβεια.


Ο πρωτογενής τομέας κερδίζει συνεχώς «έδαφος» και πολλοί είναι οι νέοι που στρέφονται στα αγροτικά επαγγέλματα.

Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών

O Τεχνολόγος Τροφίμων και Ποτών δραστηριοποιείται στο δυναμικό κλάδο των τροφίμων που ειδικά στην Ελλάδα διακρίνεται για την αλματώδη ανάπτυξή του και τα εντυπωσιακά ποσοστά εξαγωγών.

Είναι ο επαγγελματίας που εμπλέκεται σε όλα τα στάδια της διαδικασίας από την παραγωγή του προϊόντος μέχρι τη διάθεσή του στον τελικό καταναλωτή.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχοντας αποκτήσει ένα μοναδικό αγρόκτημα και ακολουθώντας την τάση της αγοράς, επενδύει σημαντικά στον αγροτικό τομέα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ανοιχτή συζήτηση με υπουργούς και βουλευτές για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Ανοιχτή συζήτηση με υπουργούς και βουλευτές για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Μισός αιώνας εκλογές - Συζητώντας για τις αναμετρήσεις της Μεταπολίτευσης»

Οι TheFutureCats στην εκδήλωση της Π.Ο.Ξ. για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Τουριστικό Κλάδο
Οι TheFutureCats στην εκδήλωση της Π.Ο.Ξ. για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Τουριστικό Κλάδο

Ενα σημαντικό βήμα στην ψηφιακή εξέλιξη του τουριστικού κλάδου

Εκδήλωση τιμής για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο
Εκδήλωση τιμής για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

Από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μπιενάλε των Αποφοίτων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας
Μπιενάλε των Αποφοίτων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα

Το «Create & Act» γιορτάζει τη Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση
Το «Create & Act» γιορτάζει τη Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση

Στους μαθητές του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού

Δηλώσεις συμμετοχής στη Διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ “ISM 2024”
Δηλώσεις συμμετοχής στη Διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ “ISM 2024”

Θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο “Koelnmesse” στην Κολωνία της Γερμανίας

Ξεκινάει η τρίμηνη καμπάνια και η προσυνεδριακή διαδικασία του ΝΑΡ
Ξεκινάει η τρίμηνη καμπάνια και η προσυνεδριακή διαδικασία του ΝΑΡ

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι νέες θέσεις για το 5ο Συνέδριο της οργάνωσης

Εκθεση «Winter Fancy Food Show 2024» στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ
Εκθεση «Winter Fancy Food Show 2024» στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge