Top
home ads Ψάχνεις για ακίνητο στη Θεσσαλονίκη? Δες χιλιάδες Αγγελίες εδώ
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Διάφορα/
30-7-2019

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°: Ποιοτικές σπουδές με απόλυτο βαθμό ικανοποίησης υπηρεσιών

9 στους 10 αισθάνονται υπερήφανοι..

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°: Ποιοτικές σπουδές με απόλυτο βαθμό ικανοποίησης υπηρεσιών
fontsize

«9 στους 10 σπουδαστές αισθάνονται υπερήφανοι που σπουδάζουν στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°, δηλώνοντας πως θα το επέλεγαν ξανά για τις σπουδές τους και θα το πρότειναν στους φίλους τους».

Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα που προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε η Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης & Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για λογαριασμό τoυ Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360°.

Σε μια εποχή που προσφέρει πληθώρα επιλογών εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° τυγχάνει θερμής αποδοχής και διακρίνεται για την ποιότητα και την ουσιαστική κατάρτιση και γνώση που προσφέρει.

Σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, το 88% των σπουδαστών δηλώνει ότι νιώθουν ιδιαίτερα υψηλή εκτίμηση για τους καθηγητές τους, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στους σπουδαστές και καλλιεργούν το διάλογο και την κριτική σκέψη. Αξιοσημείωτο είναι πως το 8 στους 10 δηλώνουν ότι οι καθηγητές ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες τους, γεγονός που πιστοποιεί την πλήρη κατάρτιση, τις βαθιές γνώσεις και το ήθος των καθηγητών της σχολής.

Σε ποσοστό που ξεπερνά το 90%  - πιο συγκεκριμένα 91,5% - οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° θεωρούν πως υπάρχει κάποιος κοντά τους, ο οποίος θα τους καταλάβει και θα τους καθοδηγήσει όταν τον χρειαστούν.

Σε επίπεδο εγκαταστάσεων, υποδομών και εργαστηρίων το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° φέρεται να έχει επενδύσει σοβαρά στους συγκεκριμένους τομείς, ικανοποιώντας πλήρως τους σπουδαστές και συγκεντρώνοντας ιδιαίτερα θετικές απόψεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα οι σπουδαστές είναι συνειδητοποιημένοι και επιλέγουν τη σχολή τους κατόπιν έρευνας και σύγκρισης με τον ανταγωνισμό. Οι σπουδές στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360° έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας και 7 στους 10 των ερωτηθέντων θεωρεί τις σπουδές απαιτητικές, εκτιμώντας πως το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° προσφέρει ουσιαστική κατάρτιση και γνώση. Ως προς τους ίδιους, οι σπουδαστές θεωρούν τους εαυτούς τους επιμελείς σε ποσοστό 90%, σε σχέση με τις υποχρεώσεις και τη μελέτη τους στον κλάδο εξειδίκευσης τους.

Η εν λόγω έρευνα έρχεται επιβεβαιώσει την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης, την αξία του εκπαιδευτικού προσωπικού και την αρτιότητα των εγκαταστάσεων, επιβεβαιώνοντας την φήμη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360, ως τον καλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό της χρονιάς 2019!

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με στόχο την αποτύπωση της γνώμης των σπουδαστών και την εξαγωγή συμπερασμάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Πραγματοποιήθηκαν δια ζώσης και τηλεφωνικές συνεντεύξεις, μεταξύ τυχαίου δείγματος 630 σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°, το χρονικό διάστημα 21/3/19-4/4/19.Στην ίδια κατηγορία..
Στο σφυρί το οινοποιείο  Μπουτάρη στη  ΣαντορίνηΣτο σφυρί το οινοποιείο Μπουτάρη στη Σαντορίνη

Σε πλειστηριασμό και ακίνητο του Γιώργου Φλωρίδη


Μακεδονομάχοι Vs «μπατιροτουρίστες» των ΒαλκανίωνΜακεδονομάχοι Vs «μπατιροτουρίστες» των Βαλκανίων

Η χαμένη “χρυσή ευκαιρία” των Ρώσων τουριστών


Η Μεγάλη Πυρκαγιά της ΘεσσαλονίκηςΗ Μεγάλη Πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης

Σαν σήμερα στις 18 Αυγούστου του 1917


Τα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης της HELIOSΤα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης της HELIOS

Ηχητικό ντοκουμέντο


Γλίτωσε από το λουκέτο το Euro ChannelΓλίτωσε από το λουκέτο το Euro Channel

Τα βρήκε με την Digea


Ρημάζει το θρυλικό «Άκτιο» του «Κάτι να καίει»Ρημάζει το θρυλικό «Άκτιο» του «Κάτι να καίει»

Το πάλαι ποτέ θρυλικό αναψυκτήριο


Έρχονται οι Αυγουστιάτικες ΠερσείδεςΈρχονται οι Αυγουστιάτικες Περσείδες

Η θεαματική «βροχή των αστεριών»


Η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότηταΗ Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα

Εντυπωσιακές εικόνες από ψηφιακή απεικόνιση


Tech Talent Bootcamp:  δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού σε Front-End DevelopmenTech Talent Bootcamp: δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού σε Front-End Developmen

Ξεκίνησαν οι εγγραφές


Do your :bit challenge - διαγωνισμός για παιδιά και εφήβουςDo your :bit challenge - διαγωνισμός για παιδιά και εφήβους

Για τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης ΑνάπτυξηςgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Έκλεψαν