Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17-9-2019

Οι 172 φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς “Mrs. India Worldwide 2019” στη Θεσσαλονίκη

Στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης - Dole

Οι 172 φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς “Mrs. India Worldwide 2019” στη Θεσσαλονίκη
fontsize
Εχει λήξει στις: Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Άρωμα Ινδίας, μέσα από μία σύμπραξη με τουριστικές, πολιτιστικές και αθλητικές προεκτάσεις, θα έχει ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Dole, τον παγκόσμιο χαρακτήρα του οποίου επιβεβαιώνει η συμμετοχή - έκπληξη των 172 φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς “Mrs. India  Worldwide  2019”.
 
Οι εκλεκτές εκπρόσωποι της ινδικής ομορφιάς θα βρεθούν στην εκκίνηση του Δρόμου Υγείας 5.000 μ., το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, μία ημέρα μετά από την τέλεση του λαμπρού διαγωνισμού ομορφιάς “Mrs. India Worldwide 2019”, που θα φιλοξενηθεί στο Πόρτο Καρράς, στη Χαλκιδική, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.
 
Συνολικά 172 παντρεμένες γυναίκες με ινδική καταγωγή εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, ηλικίας 21 έως 45 ετών, που επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 15.000 υποψήφιες, θα διεκδικήσουν τα βραβεία στο “Porto Carras Grand Resort”, σ’ έναν διαγωνισμό ομορφιάς που ξεκίνησε το 2011 και διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επί ελληνικού εδάφους.
 
Όλες τους, πάντως, «εστεμμένες» και μη, θα ζήσουν μία ακόμη ξεχωριστή εμπειρία αμέσως μετά την ολοκλήρωση του “Mrs. India Worldwide 2019”, δεδομένου ότι θα πάρουν μέρος στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης - Dole, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τη διοργάνωση στη χώρα τους, με απώτερο στόχο την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού και την αύξηση των εισερχόμενων επισκεπτών. Η Ινδία, άλλωστε, ήταν η τιμώμενη χώρα στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, γεγονός που οδηγεί στην τόνωση των κοινών τουριστικών, εμπορικών και πολιτιστικών δράσεων με την Ελλάδα.
 
«Μέσα από το “Mrs. India Worldwide 2019” θέλουμε να αναδείξουμε τις ομορφιές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, καθώς στην Ινδία υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν την Ελλάδα και θέλουν να την επισκεφθούν, αλλά οι μοναδικοί τουριστικοί προορισμοί που γνωρίζουν είναι η Μύκονος και η Σαντορίνη. Γι’ αυτό επιλέξαμε να διοργανώσουμε τον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς στη Βόρεια Ελλάδα, σε μία περιοχή ανεξερεύνητη για την πλειοψηφία των Ινδών, που έχει όλες τις προοπτικές για να εξελιχθεί σε ιδανικό προορισμό για αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του “Mrs. India Worldwide 2019”, κύριος Μπαράτ Κ. Μπράμαρ, προτού αναφερθεί στην συμμετοχή των 172 φιναλίστ στον «Νυχτερινό»:

«Δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά την πρόταση των διοργανωτών του Ημιμαραθωνίου! Όλα τα κορίτσια είναι ενθουσιασμένα που θα πάρουν μέρος αυτή την ξεχωριστή γιορτή. Η συμμετοχή τους σ’ ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα, μαζί με 20.000 δρομείς, θα κάνει ανεπανάληπτη την συνολική εμπειρία που θα ζήσουν εκείνη την εβδομάδα».
 
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου του «Νυχτερινού», ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, κυρία Χριστίνα Καραμίχου, τόνισε: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η σύμπραξη, μέσα από την οποία συνδυάζεται ιδανικά η προώθηση του αθλητικού τουρισμού και του τουρισμού αναψυχής. Διοργανώσεις όπως ο “Νυχτερινός”, αλλά και ο διαγωνισμός ομορφιάς “Mrs. India Worldwide 2019”, μας επιτρέπουν να αναδεικνύουμε και να εξάγουμε το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο». 
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Γιατί γελάτε κύριοι; Γιατί Γελάτε;»
«Γιατί γελάτε κύριοι; Γιατί Γελάτε;»

Γεραπετρίτης: «Τα σώματα ασφαλείας δεν απεσύρθησαν. Ολοκληρώθηκε το έργο τους»

28-2-2020Ένας πατέρας στη Συρία μετέτρεψε τη φρίκη του πολέμου σε παιχνίδι
Ένας πατέρας στη Συρία μετέτρεψε τη φρίκη του πολέμου σε παιχνίδι

Σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την τρίχρονη κόρη του

20-2-2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ η ελπίδα της πατρίδας μας
Ο ΣΥΡΙΖΑ η ελπίδα της πατρίδας μας

Ενάντια στον υφέρποντα φασισμό..

20-2-2020

Silent Winter / Floating Worlds
Silent Winter / Floating Worlds

Στον Βόλο

19-2-2020

World Class Roadshow 2020
World Class Roadshow 2020

Σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης

18-2-2020


Νέα προγράμματα σπουδών ανακοινώνει το Swiss Education Group
Νέα προγράμματα σπουδών ανακοινώνει το Swiss Education Group

Για χορτοφαγική μαγειρική και οινοποιία

13-2-2020

Το Μητσοτακικό καθεστώς βυθίζει τη χώρα στο χάος
Το Μητσοτακικό καθεστώς βυθίζει τη χώρα στο χάος

Και δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτό που θα έρθει..

12-2-2020


goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA