Top
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Διάφορα/
30-9-2019

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Πρωτότυπη δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Γυρίζουμε για καλό σκοπό»

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
fontsize

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να δημιουργεί αξία για τα παιδιά και τους νέους, ενώνει τις δυνάμεις του με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και συνεισφέρει ουσιαστικά στο κοινωνικό της έργο. Στο πλαίσιο του πολυσχιδούς προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Χτίζουμε Μαζί Βιώσιμες Πόλεις» και ειδικότερα του πυλώνα «Χτίζουμε Μαζί για την Κοινωνία», ο Όμιλος υποστηρίζει οικονομικά τα Ιδρύματα της Ένωσης, ενώ παράλληλα υλοποιεί την πρωτότυπη πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Γυρίζουμε για καλό σκοπό».

Ειδικότερα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ κάλεσε τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» να ζωγραφίσουν την πόλη των ονείρων τους, συγκεντρώνοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερες από 200 ζωγραφιές γεμάτες χρώμα και φαντασία. Ειδική επιτροπή καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών ανέδειξαν τις 10 ζωγραφιές που «ντύνουν» επιλεγμένα οχήματα μεταφοράς σκυροδέματος από το στόλο του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Έτσι, ο Όμιλος δεσμεύεται να γίνει το «όχημα» του μηνύματος στήριξης της Ένωσης, «γυρίζοντας» στις γειτονιές της Αττικής. Τα οχήματα έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδρομές τους, μεταφέροντας όχι μόνο σκυρόδεμα αλλά κι ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και ελπίδας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Η πολυεπίπεδη συνεργασία μας εγκαινιάζεται με την ξεχωριστή δράση «Γυρίζουμε για καλό σκοπό», που δίνει χρώμα στην πόλη μας και ταξιδεύει το μήνυμα υποστήριξης των παιδιών και των οικογενειών της Ένωσης που έχουν ανάγκη», δήλωσε η κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η κα Εύη Ιωαννίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά: «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ αναζητούμε συνεχώς τρόπους να προσφέρουμε σε παιδιά και νέους που έχουν ανάγκη, καθώς και να συμβάλουμε στη δημιουργία προοπτικών για ένα καλύτερο αύριο. Μέσα από τη δράση “Γυρίζουμε για καλό σκοπό” χτίζουμε τα θεμέλια μίας γόνιμης συνεργασίας που εξυπηρετεί το σκοπό αυτό. Σας καλούμε όλους να σταθείτε αρωγοί στην πρωτοβουλία αυτή και να αγκαλιάσετε το έργο της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία «Γυρίζουμε για καλό σκοπό» έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο δράσεων που υλοποιεί ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ με έμφαση στη νέα γενιά, ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο μίας ευρύτερης συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Ένωση «Μαζί για Παιδί».Στην ίδια κατηγορία..
Αυτό είναι το πιο παράξενο δέντρο της ΘεσσαλονίκηςΑυτό είναι το πιο παράξενο δέντρο της Θεσσαλονίκης

Τι λένε οι μύθοι


Εμείς φωνάζουμε με τις φωτογραφίες μαςΕμείς φωνάζουμε με τις φωτογραφίες μας

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο


Το Celebrity Travel επιστρέφει δυναμικά στο OPENΤο Celebrity Travel επιστρέφει δυναμικά στο OPEN

Ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει μαζί με αγαπημένους celebrities σε όλο τον κόσμο


Φωτογραφία της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη πριν τη μεγάλη φωτιά του 1917Φωτογραφία της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη πριν τη μεγάλη φωτιά του 1917

Από το βιβλίο του Adolf Hermann Struck


Η KLEEMANN συμμετέχει για 11η φορά στην INTERLIFTΗ KLEEMANN συμμετέχει για 11η φορά στην INTERLIFT

Καινοτόμα προϊόντα και λύσεις με τεχνολογίες αιχμής


Όλυμπος - Θεσσαλονίκη μέσα από ένα φωτογραφικό «κλικ»Όλυμπος - Θεσσαλονίκη μέσα από ένα φωτογραφικό «κλικ»

Ισως η καλύτερη φωτογραφία..


Η φυσιογνωμία της έξυπνης πόληςΗ φυσιογνωμία της έξυπνης πόλης

Έρευνα της MINDHAUS


Μετρό: Δεν φταίνε τα αρχαία για τις καθυστερήσεις, αλλά οι εργολάβοι και οι κυβερνήσειςΜετρό: Δεν φταίνε τα αρχαία για τις καθυστερήσεις, αλλά οι εργολάβοι και οι κυβερνήσεις

Ανάρτηση από την κίνηση «Η Πόλη Ανάποδα»


Μπορώ να σας δείξω τον τρόπο δίχως κόποΜπορώ να σας δείξω τον τρόπο δίχως κόπο

Τα χάλια της σημερινής κρατικής τηλεόρασης


Κουστούμι και γραβάτα πια - Ο ναζισμός βγάζει τα στρατιωτικάΚουστούμι και γραβάτα πια - Ο ναζισμός βγάζει τα στρατιωτικά

Του Περικλή ΚοροβέσηgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Επιθέσεις