O μαγικός κόσμος του ελαιολάδου!
8 χρόνια πριν, εκεί από όπου ξεκινήσαμε.
Σας προσκαλούμε στο Σεμινάριο και γευσιγνωσία ελαιολάδου │Olicatessen με εισηγητή τον Οδυσσέα Βλαχάβα την 1η Φεβρουαρίου 2020 στο πατάρι του Olicatessen.
Θέμα: Βασικές αρχές γευσιγνωσίας ελαιολάδων και οργανοληπτική αξιολόγηση.
Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου θα δοκιμαστούν εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα καθώς και ελαττωματικά.
Εισηγητής: Οδυσσέας Βλαχάβας
Περιεχόμενο:
- Μύθοι και αλήθειες για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- Καλές πρακτικές από το χωράφι έως το τραπέζι μας
- Κριτήρια ποιότητας
- Οργανοληπτική αξιολόγηση
- Κατηγορίες βρώσιμων ελαιολάδων
- Συσκευασία / Αποθήκευση
- Οργανοληπτικές δοκιμές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων
- Δοκιμές ελαττωματικών ελαιολάδων
Για κράτησης θέσης στέλνετε στο info@olicatessen.gr
1 Φεβρουαρίου 2020 / 11.00-14.00
info
Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα
τηλ. 2313 030286
Κόστος: €30
Μέχρι τον Απρίλιο θα ακολουθήσουν:
- Σεμινάριο και γευσιγνωσία μελιού
- Σεμινάριο και παρασκευή φυσικών κηραλοιφών
- Σεμινάριο και γευσιγνωσία προϊόντων σύκων Κύμης
- Σεμινάριο και παρασκευή σαπουνιού
- Σεμινάριο φυσικών καλλυντικών και παρασκευή καλλυντικών λαδιών και body crub
- Σεμινάριο και γευσιγνωσία με ευρωπαϊκές σοκολάτες
- Σεμινάριο και γευσιγνωσία προϊόντων Κύκλωπα (ελαιόλαδο, μέλι)
- Σεμινάριο και γευσιγνωσία βοτανικών ροφημάτων Rhoeco