ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-2-2020

World Class Roadshow 2020

Σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης

World Class Roadshow 2020

Το World Class, η μεγαλύτερη εκπαιδευτική και διαγωνιστική πλατφόρμα bartending διεθνώς, ξεκινάει το συναρπαστικό του ταξίδι το 2020 με τα World Class Studios σε 4 πόλεις!

Από τις 18 έως 24 Φεβρουαρίου τα World Class Studios ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα και δίνουν την ευκαιρία σε υποψήφιους bartenders να συμμετέχουν στα συναρπαστικά workshops. Στόχος είναι να ενημερωθούν για τις διαγωνιστικές ενότητες και τις τάσεις στην παγκόσμια bartending σκηνή και να δηλώσουν συμμετοχή στο μεγαλύτερο διαγωνισμό bartending παγκοσμίως, διεκδικώντας τον πολυπόθητο τίτλο του World Class Greece Winner 2020. 

Τέσσερεις καταξιωμένοι bartenders και πρoγενέστεροι World Class Greece Winners θα παρουσιάσουν τις διαγωνιστικές ενότητες αυτής της χρονιάς, οι οποίες θα αποτελέσουν την αφετηρία των 4 δοκιμασιών στις οποίες οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλλουν τις πρωτότυπες συνταγές τους.

Ketel One Vodka “Sweet Spot”
Ομιλητής: Νίκος Σουρμπάτης, “World Class Winner Greece 2019”

Ron Zacapa Solera 23 “From Cask to Cocktail”
Ομιλητής: Πάνος Κανατσούλης, “World Class Winner Greece 2017”

Cardhu Single Malt whisky “Rule of Three”
Oμιλητής: Θοδωρής Πύριλλος, “World Class Winner Greece 2013”

Tanqueray No. TEN “Heart of Gold”
Ομιλητής: Βασίλης Κυρίτσης, “World Class Winner Greece 2012”


Πρώτος σταθμός η Αθήνα, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο Divani Palace Acropolis. Ακολουθούν η Λάρισα, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στο Divani Palace Larissa και η Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στο Mediterranean Palace, ενώ τα World Class Studios 2020 ολοκληρώνονται στο Ηράκλειο της Κρήτης, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στο GDM Megaron Hotel. 

Ώρα έναρξης σε όλες τις πόλεις 13.30

Σε κάθε πόλη θα κληρωθούν 2 δωροεπιταγές εξοπλισμού bartending, αξίας 250€ η κάθε μία. Η παρακολούθηση και η δήλωση συμμετοχής είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κράτηση ή προεγγραφή. 

Τo World Class ξεκινάει δυναμικά για το 2020 με στόχο να αναδείξει τα ταλέντα της ελληνικής bartending σκηνής σε όλο τον κόσμο. Τα World Class Studios δίνουν την ευκαιρία στους bartenders να εκτεθούν στα νεότερα trend του κλάδου, να γνωρίσουν τις φετινές δοκιμασίες του διαγωνισμού, να δοκιμάσουν σπουδαία σερβιρίσματα και να εμπνευστούν για τις δικές μας δημιουργίες.
#worldclassgreece #worldclass2020


Σχετικά με το World Class
Από την ίδρυσή του το 2009, το WORLD CLASS των Reserve Brands της Diageo, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας με στόχο την έμπνευση και μύηση του κοινού στο fine drinking. Ανεξαρτήτως αν επιλέγει κανείς να απολαύσει ένα καλό ποτό στο σπίτι ή στο αγαπημένο του μπαρ, το WORLD CLASS φέρνει στο προσκήνιο το fine drinking, τάση εξίσου σημαντική όσο και το fine dining. Το WORLD CLASS είναι επίσης ο θεσμός - αυθεντία σε ότι αφορά στην κουλτούρα των cocktail, από όπου μπορεί κάνεις να αντλήσει γνώσεις και στοιχεία για όλες τις νέες τάσεις, συνταγές και νέα για τον κόσμο των cocktails. 

Παράλληλα, με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, έχει αποτελέσει πόλο έμπνευσης, εκπαίδευσης και γνώσης για περισσότερους από 300.000 bartenders από όλον τον κόσμο, μέσω προγραμμάτων εκπαίδευσης και προβολής. 

Το WORLD CLASS διοργανώνει κάθε χρόνο το ‘WORLD CLASS Bartender of the Year’ – το θεσμό που αναγνωρίζεται από bartenders και κοινό ως η κορυφαία διάκριση που μπορεί να λάβει ένας επαγγελματίας του χώρου. Κάτω από την ομπρέλα του WORLD CLASS ανήκουν τα brands: Johnnie Walker Black Label Scotch Whisky, Tanqueray No. TEN Gin, Ketel One Vodka, Zacapa Rum, Talisker Single Malt Scotch Whisky, Bulleit Bourbon, Cîroc Vodka and Don Julio Tequila.
 

Σχετικά με τη Diageo Hellas 
Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική λέξη γαία. Το όνομά μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα». 

Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malt, η Smirnoff Vodka, το Gordon´s Gin και το Baileys Creamy liqueur, είναι μερικά από τα δημοφιλή σήματα που εμπορεύεται η Diageo Hellas στην χώρα μας. Η Diageo μεταξύ άλλων θέτει την μετρημένη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της όπως εκφράζεται και στο όραμά της, από τη λέξη «υπεύθυνα».
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τιμώμενη xώρα η Πολωνία στη Freskon Helexpo
Τιμώμενη xώρα η Πολωνία στη Freskon Helexpo

Ένας μεγάλος παραγωγός φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Ευρώπη

Ανοιχτή συζήτηση με υπουργούς και βουλευτές για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Ανοιχτή συζήτηση με υπουργούς και βουλευτές για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Μισός αιώνας εκλογές - Συζητώντας για τις αναμετρήσεις της Μεταπολίτευσης»

Οι TheFutureCats στην εκδήλωση της Π.Ο.Ξ. για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Τουριστικό Κλάδο
Οι TheFutureCats στην εκδήλωση της Π.Ο.Ξ. για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Τουριστικό Κλάδο

Ενα σημαντικό βήμα στην ψηφιακή εξέλιξη του τουριστικού κλάδου

Εκδήλωση τιμής για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο
Εκδήλωση τιμής για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

Από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μπιενάλε των Αποφοίτων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας
Μπιενάλε των Αποφοίτων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα

Το «Create & Act» γιορτάζει τη Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση
Το «Create & Act» γιορτάζει τη Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση

Στους μαθητές του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού

Δηλώσεις συμμετοχής στη Διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ “ISM 2024”
Δηλώσεις συμμετοχής στη Διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ “ISM 2024”

Θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο “Koelnmesse” στην Κολωνία της Γερμανίας




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge