ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7-4-2021

Διάκριση υγειονομικής ασφάλειας για την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Scoot

Από το θεσμό APEX Health Safety powered by SimpliFlying

Διάκριση υγειονομικής ασφάλειας για την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Scoot

Η Scoot έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στον κόσμο που έλαβε την Αδαμάντινη Διάκριση από το θεσμό “APEX Health Safety powered by SimpliFlying” που αξιολογεί διεθνείς αερομεταφορείς σε θέματα υγειονομικής ασφάλειας.

Κατά την αξιολόγηση η εταιρία απέσπασε την ύψιστη βαθμολογία. Μόνο αεροπορικές εταιρείες που πληρούν τα πρότυπα υγειονομικής ασφάλειας σε νοσοκομειακό επίπεδο με βαθμολογία τουλάχιστον 200 βαθμούς πάνω από το βασικό Χρυσό πρότυπο, λαμβάνουν την Αδαμάντινη διάκριση. Τα πρότυπα βασίζονται σε ανεξάρτητα επαληθευμένα, επικυρωμένα και πιστοποιημένα μέτρα ασφαλείας για την υγεία των επιβατών της αεροπορικής εταιρείας.

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από κοινού από τον APEX (Airline Passenger Experience Association) - έναν από τους πιο αξιόπιστους και διακεκριμένους οργανισμούς στις αερομεταφορές - και την εταιρία στρατηγικής για αερομεταφορείς SimpliFlying.

Αξιολογώντας τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που υιοθέτησε η Scoot κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, κατέληξε σε μια λίστα ελέγχου 58 σημείων που περιλάμβαναν 10 στάδια του ταξιδιού, όπως το check-in και άλλες διαδικασίες πριν και μετά την αναχώρηση αλλά και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

"Η Scoot έχει ανεβάσει τον πήχη για τις εταιρίες χαμηλού κόστους σε θέματα υγιεινής. Μέτρα όπως ο εμβολιασμός όλου του προσωπικού που έρχεται σε επαφή με τους πελάτες, η προσαρμογή των υπηρεσιών εν πτήσει με ανέπαφες διαδικασίες και η δημιουργία ενός πλαισίου αξιολόγησης κινδύνου Covid-19 που λειτουργεί 24/7, κάνει την αεροπορική εταιρεία να ξεχωρίζει", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SimpliFlying, Shashank Nigam ο οποίος προσθέτει: “Η λήψη αυτών των μέτρων για τη διασφάλιση της ασφάλειας της υγείας θα βοηθήσει τη Scoot να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των επιβατών”.

Παράλληλα, σε αξιολόγηση από την Airline Ratings, τη διεθνή ιστοσελίδα αξιολόγησης αεροπορικής ασφάλειας και προϊόντων, η Scoot έλαβε επτά αστέρια τόσο στην ασφάλεια όσο και στη συμμόρφωση με τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον Covid-19.

Το σύστημα αξιολόγησης ασφάλειας λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως οι στατιστικές ανθρώπινων απωλειών και συμβάντων ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας, ελέγχους από αεροπορικούς φορείς και κορυφαίες ενώσεις της βιομηχανίας, καθώς και τη συμμόρφωση της αεροπορικής εταιρείας με τα διεθνή πρότυπα για την προστασία από τον Covid-19.

Σχετικά με τη Scoot

Η Scoot είναι αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που ανήκει στον όμιλο Singapore Airlines. Ξεκίνησε το ταξίδι της τον Ιούνιο του 2012, ενώ τον Ιούλιο του 2017 συγχωνεύτηκε με την Tigerair Singapore, διατηρώντας την επωνυμία Scoot και ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης. Η Scoot έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 65 εκατομμύρια ταξιδιώτες και πλέον διαθέτει έναν στόλο 20 υπερσύγχρονων αεροσκαφών Boeing 787 Dreamliner και 27 νεότερων, σύγχρονων αεροσκαφών της οικογένειας Airbus A320, ενώ έχει ήδη θέσει παραγγελίες για επτά ακόμη αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner και 16 Airbus A320neo. 

Το δίκτυο της Scoot αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει 63 προορισμούς σε 195χώρες με πέντε επιπλέον προορισμούς Ινδονησία που θα προστεθούν στο μέλλον. Η Scoot προσφέρει – πέρα από τους εξαιρετικούς ναύλους – μια ασφαλή, αξιόπιστη και σύγχρονη εμπειρία ταξιδιού με μοναδικό στυλ, που το ονομάζει "Scootitude". Με παροχές όπως Wi-Fi σύνδεση στο ίντερνετ εν πτήσει και πρίζες τροφοδοσίας στις θέσεις των επιβατών για επιλεγμένες πτήσεις, καθώς και με τη δυνατότητα εξαργύρωσης και συγκέντρωσης μιλίων KrisFlyer της Singapore Airlines, η Scoot αναδείχθηκε για τα έτη 2015, 2016, 2017 και 2018 η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Χαμηλού Κόστους (σε Ασία/Ειρηνικό) από τον ιστότοπο AirlineRatings.com και συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις 10 Κορυφαίες Εταιρείες Χαμηλού Κόστους Παγκοσμίως για το 2015 και το 2018 από τον Skytrax. Η Scoot θέλει να κάνει τα ταξίδια προσιτά σε όλους δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να αγκαλιάσουν αυτό που ονομάζουμε Wandermust - την έμφυτη, δηλαδή, ανάγκη του ανθρώπου να ταξιδεύει και να αναζητά νέες εμπειρίες.

Περισσότερες πληροφορίες στο FlyScoot.com, Facebook.com/FlyScootEU, Instagram.com/FlyScoot, και Twitter.com/flyscoot.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ανοιχτή συζήτηση με υπουργούς και βουλευτές για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Ανοιχτή συζήτηση με υπουργούς και βουλευτές για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Μισός αιώνας εκλογές - Συζητώντας για τις αναμετρήσεις της Μεταπολίτευσης»

Οι TheFutureCats στην εκδήλωση της Π.Ο.Ξ. για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Τουριστικό Κλάδο
Οι TheFutureCats στην εκδήλωση της Π.Ο.Ξ. για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Τουριστικό Κλάδο

Ενα σημαντικό βήμα στην ψηφιακή εξέλιξη του τουριστικού κλάδου

Εκδήλωση τιμής για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο
Εκδήλωση τιμής για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

Από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μπιενάλε των Αποφοίτων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας
Μπιενάλε των Αποφοίτων των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα

Το «Create & Act» γιορτάζει τη Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση
Το «Create & Act» γιορτάζει τη Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση

Στους μαθητές του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού

Δηλώσεις συμμετοχής στη Διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ “ISM 2024”
Δηλώσεις συμμετοχής στη Διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ “ISM 2024”

Θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο “Koelnmesse” στην Κολωνία της Γερμανίας

Ξεκινάει η τρίμηνη καμπάνια και η προσυνεδριακή διαδικασία του ΝΑΡ
Ξεκινάει η τρίμηνη καμπάνια και η προσυνεδριακή διαδικασία του ΝΑΡ

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι νέες θέσεις για το 5ο Συνέδριο της οργάνωσης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge