ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28-7-2014

Σημάδια που αποδεικνύουν ότι είσαι σε λάθος σχέση

Φωνάζουν αλλά δεν τα ακούς!

Σημάδια που αποδεικνύουν ότι είσαι σε λάθος σχέση

Υπάρχουν εκατοντάδες σημάδια που ενδέχεται καθημερινά να φωνάζουν ότι βρίσκεσαι στη λάθος σχέση κι εσύ να μην τα ακούς.

Τα σημάδια αυτά συνήθως δεν ξεκαθαρίζουν ποια είναι η σωστή σχέση (στην οποία δεν είσαι προφανώς), αλλά ας επικεντρωθούμε στην παρούσα.

Δεν ξέρω και λογικά δεν θα μάθω ποτέ πώς νιώθει μια γυναίκα όταν η σχέση της πνέει τα λοίσθια, αλλά ξέρω σίγουρα τι κάνει ένας άντρας και ποια σημάδια της παρέχει για να το βάλει στα πόδια. Ή έστω να αρχίσει να περπατάει σιγά σιγά έξω από τη σχέση. Αυτά είναι 10 πολύ ενδεικτικά σημάδια:

1. Ξαφνικά, το αγόρι σου είναι πιο πολυάσχολο από ποτέ

Και να σου οι πολύωρες συσκέψεις και να σου τα εξωτερικά ραντεβού με τον διευθυντή(;), με το αφεντικό(;), με τους συναδέλφους(;), με κάποια άλλη(;). Ήξερες ότι ο σύντροφός σου εργάζεται φιλότιμα και σκληρά και ότι είναι φιλόδοξος, αλλά τους τελευταίους μήνες δουλεύει λες και τον προσέλαβε η NASA για να λύσει τα δημογραφικά της Αφροδίτης (αν υπάρχουν τέτοια προβλήματα στο συγκεκριμένο πλανήτη).

2. Σεξ; Ποιο σεξ; Πάλι σεξ;

Ένα πράγμα που πίστευες φανατικά ότι δεν θα ακούσεις ποτέ από έναν άντρα είναι οποιαδήποτε δικαιολογία για να μην κάνετε σεξ. Αυτά τα στερεότυπα μας έχουν φάει. Εξ ου και το σοκ σου όταν αρχίσεις να βομβαρδίζεσαι με ατάκες του στιλ "Έχω πονοκέφαλο σήμερα", "Συγγνώμη μωρό μου, αλλά έχω μια πολύ σημαντική σύσκεψη το πρωί" και άλλα τέτοια αποκαρδιωτικά. Ναι, και οι άντρες (λένε ότι) έχουν πονοκέφαλο καμιά φορά.

3. Σκέφτεσαι ήδη τον επόμενο

Μπορεί να μην έχεις ονοματεπώνυμα στην ατζέντα σου (καλά, μπορεί να έχεις κιόλας), αλλά ήδη σημειώνεις στοιχεία και συμπεριφορές που δεν θέλεις να ζήσεις και στην επόμενη σχέση σου. Πώς λέγεται αυτό; Αυτό λέγεται 'σκέφτομαι ήδη το μέλλον και τον επόμενο σύντροφό'. Μπορείς διακριτικά να συζητήσεις με το αγόρι σου τους όρους λύσης του 'συμβολαίου' σας. Το τελευταίο που χρειάζεται είναι άλλη μια σχέση που εκφυλίζεται.

4. Περνάτε ολοένα και περισσότερες ήσυχες μέρες

Το 'ήσυχες μέρες' εδώ μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Πρώτον, κυριολεκτικά ήσυχες μέρες που περνάτε καθιστοί αντικριστά στους καναπέδες σας χωρίς να ανταλλάσσετε κουβέντα για ώρες ολόκληρες. Δεύτερον, μεταφορικά ήσυχες μέρες, που η ρουτίνα έχει ανοίξει διάπλατα τα σαγόνια της και είναι έτοιμη να σας καταβροχθίσει.

5. Έρωτας; ʼλλο πάλι και τούτο

Η συνήθης παραδοχή ότι ο έρωτας παρέρχεται μετά από ένα x διάστημα σε μια σχέση έχει οδηγήσει σε τέλμα χιλιάδες ζευγάρια
ανά τον κόσμο. Πράγματι, ο έρωτας με την αρχική του μορφή δεν υπάρχει για πάντα, αλλά δεν είναι ότι ανοίγει η Γη και τον καταπίνει. Ο έρωτας μετουσιώνεται σε άλλα πράγματα στην πορεία μιας σχέσης. Αν εσύ δεν τον βρίσκεις πουθενά, σταμάτα να τον ψάχνεις κάτω από το πατάκι της εξώπορτας. Μπορείς να πας παρακάτω, δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς.

6. Κανένα σχέδιο με το μέλλον δεν είναι σχέδιο που σου αρέσει

Έστω ότι κάνετε μικρά σχέδια για το μέλλον. Όχι το βαθύ, το εγγύς. Για παράδειγμα, για το πού θα πάτε τα Χριστούγεννα. Σε ενθουσιάζουν; Σε ενδιαφέρει η προοπτική σε αυτή τη σχέση; Αν η απάντηση είναι αρνητικά, αφενός σταμάτα να κάνεις πλάνα και αφετέρου μοιράσου το με το φίλο σου. Όσο είστε μαζί ακόμα.

7. Τσακώνεστε σαν να μην υπάρχει αύριο

Ο ένας ξέρει απέξω τα ευαίσθητα σημεία του άλλου κι έτσι οι τσακωμοί σας είναι πιο στοχευμένοι από ποτέ. Και πονάνε περισσότερο. Η υφέρπουσα ερωτική πτυχή των πρώτων τσακωμών έχει πάει περίπατο. Ο στόχος πια είναι να χτυπήσεις τον άλλο εκεί που πονάει. Βρίσκεσαι στη λάθος σχέση. Γιατί τόσο μίσος, γιατί τέτοιος σπαραγμός;

8. Σκέφτεσαι τις σχέσεις με τους πρώην σου

Κάποια από τις παλιές σου σχέσεις σου φαίνεται τελείως αδιάφορη, κάποια τη θυμάσαι και γελάς, ενώ μια άλλη έως και τη νοσταλγείς. Πού τρέχει ο λογισμός σου; Γιατί δεν ασχολείσαι με την παρούσα σχέση; "Αν ήταν τόσο σπουδαίος κάποιος πρώην σου, γιατί χωρίσατε;", έρχομαι να ρωτήσω και να διαλύσω αυτά τα συννεφάκια πάνω απ' το κεφάλι σου.

9. "Καλώς τα μυστικά, καλώς τα, 3-0", που θα 'λεγε κι ο Αλέφαντος των σχέσεων

Την πρώτη φορά που θα νιώσεις ενοχές που δεν θες να μοιραστείς κάτι με τον φίλο σου, θα αντιληφθείς ότι έχεις (απρόθυμα ή μη) περάσει στη φάση της μυστικοπάθειας. Ποιο είναι το κλειδί για κάθε σοβαρή σχέση; Η εμπιστοσύνη. Πού είναι η εμπιστοσύνη στη δική σου σχέση; Πού είναι το κλειδί; Γιατί κρατάς μυστικά; Έ;

10. Οι φίλες σου νομίζουν ότι έχεις χωρίσει καιρό τώρα

Εμ, αυτό πού το πας; Κανείς φίλος και καμία φίλη δεν βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα, και ειδικά ΤΕΤΟΙΑ αυθαίρετα συμπεράσματα. Αυτό σημαίνει ότι εσύ είσαι αυτή που, με τον δικό σου αθόρυβο τρόπο, τους οδήγησες εκεί. Τα συγχαρητήρια μου.

gr.news.yahoo
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σε πολύ χαμηλά επίπεδα ο Μητρικός Θηλασμός  σε παγκόσμιο επίπεδο
Σε πολύ χαμηλά επίπεδα ο Μητρικός Θηλασμός σε παγκόσμιο επίπεδο

Το μητρικό γάλα είναι κάτι περισσότερο από μία τροφή

Διχάζει το wi-fi που προστατεύει τις εγκύους
Διχάζει το wi-fi που προστατεύει τις εγκύους

Δύο κινέζικες τεχνολογικές εταιρείες

Δίαιτα από το  Χόλιγουντ!
Δίαιτα από το Χόλιγουντ!

Χάσε 5 κιλά σε 10 μέρες

Καλοκαιρινές πινελιές…Kickers
Καλοκαιρινές πινελιές…Kickers

Παπουτσάκια για παιδιά




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge