ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21-5-2015

Καλοκαιρινές πινελιές…Kickers

Παπουτσάκια για παιδιά

Καλοκαιρινές πινελιές…Kickers

Η άνοιξη έφτασε και το καλοκαίρι αναμένεται αγωνιωδώς από τους μικρούς μας φίλους. Ατελείωτο παιχνίδι, γέλια και δυνατές φωνές πάντα, όμως, σε κάθε τους βήμα παρέα με τα διαχρονικά και συνάμα μοντέρνα παιδικά παπούτσια Kickers.

Και αυτή τη σεζόν τα έντονα χρώματα κυριαρχούν. Η έμφαση στην υψηλή ποιότητα και στην ανατομία σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά σχέδια θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό μικρό μας φίλο. Χαρίστε, λοιπόν, στις μικρές κυρίες ένα άνετο βάδισμα και επιτρέψτε στους μικρούς κυρίους να τρέξουν και να πραγματοποιήσουν κάθε τους σκανδαλιά με τη νέα συλλογή Kickers.

Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, τα ανατομικά σχέδια και οι όμορφες λεπτομέρειες αποτελούν για ακόμα μία φορά τα δυνατά σημεία των Kickers. Η συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2015 δίνει έμφαση στην αντίθεση των χρωματικών τόνων. Ωστόσο, από τα μοντέλα δεν θα μπορούσαν να λείπουν σχέδια σε γήινες και απαλές παστέλ αποχρώσεις ολοκληρώνοντας έτσι αρμονικά την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή των Kickers.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σε πολύ χαμηλά επίπεδα ο Μητρικός Θηλασμός  σε παγκόσμιο επίπεδο
Σε πολύ χαμηλά επίπεδα ο Μητρικός Θηλασμός σε παγκόσμιο επίπεδο

Το μητρικό γάλα είναι κάτι περισσότερο από μία τροφή

Διχάζει το wi-fi που προστατεύει τις εγκύους
Διχάζει το wi-fi που προστατεύει τις εγκύους

Δύο κινέζικες τεχνολογικές εταιρείες

Δίαιτα από το  Χόλιγουντ!
Δίαιτα από το Χόλιγουντ!

Χάσε 5 κιλά σε 10 μέρες

Καλοκαιρινές πινελιές…Kickers
Καλοκαιρινές πινελιές…Kickers

Παπουτσάκια για παιδιά




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge