ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
2-6-2015

202.000 ευρώ για μία γυναικεία τσάντα είναι πολλά;

Η τσάντα Diamond Birkin 35..

202.000 ευρώ για μία γυναικεία τσάντα είναι πολλά;

Τιμή – ρεκόρ για γυναικεία τσάντα σε δημοπρασία του οίκου Christie's στο Χονγκ Κονγκ: Μια φούξια τσάντα με κοντό χερούλι από δέρμα κροκοδείλου του αλμυρού νερού, του οίκου Hermès, κόστισε 202.000 ευρώ στον ασιάτη αγοραστή της, σε μια δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε σε «φρενήρεις ρυθμούς από την αρχή μέχρι το τέλος», όπως αναφέρει ο οίκος δημοπρασιών.

Η τελική τιμή ήταν κατά 15% υψηλότερη σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις των ειδικών.

«Η τσάντα Diamond Birkin 35 --ανήκει στη σειρά που είναι αφιερωμένη στη βρετανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Τζέιν Μπέρκιν-- από δέρμα κροκοδείλου αλμυρού νερού, με τα τελειώματά της από χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια, χρώματος φωτεινού φούξια ξετρέλανε τον κόσμο και πωλήθηκε στην τιμή ρεκόρ του 1,72 εκατομμυρίου δολαρίων Χονγκ Κονγκ». Η τσάντα, που έχει φάρδος 35 εκατοστών και ύψος 25 εκατοστών, κλείνει με φερμουάρ φτιαγμένο από χρυσό και διαμάντια, διευκρίνισε ο οίκος Κρίστις.

Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας αυτής πωλήθηκαν περί τις 300 επώνυμες τσάντες. Μία "Kelly" του οίκου Hermès από μαύρο κροκόδειλο πωλήθηκε 132.000 ευρώ, επίσης τιμή ρεκόρ για ένα προϊόν της σειράς αυτής που είναι αφιερωμένη στην αείμνηστη Γκρέις Κέλι.

Οι τσάντες πολυτελείας με κοντό χέρι έχουν γίνει το πάθος των συλλεκτών τον τελευταίο καιρό, οι οποίοι τις αγοράζουν με μανία σε δημοπρασίες σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ nooz.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σε πολύ χαμηλά επίπεδα ο Μητρικός Θηλασμός  σε παγκόσμιο επίπεδο
Σε πολύ χαμηλά επίπεδα ο Μητρικός Θηλασμός σε παγκόσμιο επίπεδο

Το μητρικό γάλα είναι κάτι περισσότερο από μία τροφή

Διχάζει το wi-fi που προστατεύει τις εγκύους
Διχάζει το wi-fi που προστατεύει τις εγκύους

Δύο κινέζικες τεχνολογικές εταιρείες

Δίαιτα από το  Χόλιγουντ!
Δίαιτα από το Χόλιγουντ!

Χάσε 5 κιλά σε 10 μέρες

Καλοκαιρινές πινελιές…Kickers
Καλοκαιρινές πινελιές…Kickers

Παπουτσάκια για παιδιά




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge