ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24-6-2015

Διχάζει το wi-fi που προστατεύει τις εγκύους

Δύο κινέζικες τεχνολογικές εταιρείες

Διχάζει το wi-fi που προστατεύει τις εγκύους

Δύο κινέζικες τεχνολογικές εταιρείες έχουν συγκρουστεί λόγω του νέου ασύρματου router που διαθέτει ειδική ρύθμιση για τις έγκυες γυναίκες.

Η εταιρεία Qihoo 360 παρουσίασε τη συσκευή κάνοντας μια αναβάθμιση σε ένα υπάρχον προϊόν, με ρύθμιση η οποία μειώνει την ακτινοβολία που εκπέμπεται από το router κατά 70%.

Ωστόσο, η εταιρεία Xiaomi σε ανακοίνωσή της κατηγορεί την Qihoo ότι κινδυνολογεί λόγω μιας συγκεκριμένης στρατηγικής που ακολουθεί. Προσθέτει ότι η χρήση του Wi-Fi είναι ασφαλής και κανένας καταναλωτής δεν διατρέχει κίνδυνο όταν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε συσκευή Wi-Fi.

Οι δύο εταιρείες έχουν μεγάλο ανταγωνισμό και πρόσφατα η εταιρεία Xiaomi ξεκίνησε ένα νέο προϊόν router, το οποίο διαθέτει χώρο αποθήκευσης έξι terabytes και συνδέσεις υψηλής ταχύτητας, αλλά δεν περιλαμβάνει αυτή τη ρύθμιση που αφορά τις εγκύους.

Υπάρχει διαμάχη γύρω από τις επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών σημάτων στην υγεία, όπως του wi-fi για τους ανθρώπους - παρόλο που τα χαμηλά επίπεδα της μη ιονίζουσας ακτινοβολίας που χρησιμοποιούνται από τις συσκευές τηλεπικοινωνιών είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι δεν προκαλούν σημαντική βλάβη.

«Τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι στα συνηθισμένα περιβαλλοντικά επίπεδα δεν αυξάνεται ο κίνδυνος αρνητικής έκβασης μιας εγκυμοσύνης, όπως αποβολές, δυσπλασίες, χαμηλό βάρος γέννησης, και συγγενείς παθήσεις», σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σε πολύ χαμηλά επίπεδα ο Μητρικός Θηλασμός  σε παγκόσμιο επίπεδο
Σε πολύ χαμηλά επίπεδα ο Μητρικός Θηλασμός σε παγκόσμιο επίπεδο

Το μητρικό γάλα είναι κάτι περισσότερο από μία τροφή

Διχάζει το wi-fi που προστατεύει τις εγκύους
Διχάζει το wi-fi που προστατεύει τις εγκύους

Δύο κινέζικες τεχνολογικές εταιρείες

Δίαιτα από το  Χόλιγουντ!
Δίαιτα από το Χόλιγουντ!

Χάσε 5 κιλά σε 10 μέρες

Καλοκαιρινές πινελιές…Kickers
Καλοκαιρινές πινελιές…Kickers

Παπουτσάκια για παιδιά




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge