ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-1-2016

Εταιρεία στην Ιαπωνία παράγει κούκλες για παιδόφιλους!

Οργή σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία

Εταιρεία  στην Ιαπωνία παράγει κούκλες για παιδόφιλους!

Οργή έχει προκαλέσει σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία η απόφαση μίας εταιρείας σeξουαλικών βοηθημάτων και παιχνιδιών για ενηλίκους να λανσάρει κούκλες για παιδόφιλους, προκειμένου να εκτονώνουν τη σeξουαλική τους εκτροπή.

Η Trottla, εταιρεία που κατασκευάζει κούκλες για σeξ, και ο Ιάπωνας ιδιοκτήτης της, Shin Takagi, είναι της άποψης ότι αυτές οι κούκλες –που μοιάζουν με ολοζώντανα μικρά παιδιά– είναι ένα αποτελεσματικό μέτρο στην καταπολέμηση των σeξουαλικών επιθέσεων σε ανηλίκους.

Η ιδέα ξεκίνησε από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει ομολογήσει την έλξη του για παιδιά και ισχυρίζεται ότι θέλει να βοηθήσει και άλλους με το ίδιο πρόβλημα, όπως το αποκαλεί, να το θέσουν υπό έλεγχο. «Πρέπει να αποδεχθούμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει κάποιος τα φετίχ του (!)», έχει δηλώσει ο Takagi, συνεχίζοντας: «Με αυτό που κάνω βοηθάω ανθρώπους να εκφράσουν τις επιθυμίες τους νόμιμα και ηθικά. Δεν αξίζει να ζεις αν πρέπει να σκοτώνεις την επιθυμία σου».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, μαζί με τις ανατριχιαστικές κούκλες του Takagi και τις δηλώσεις του, οι συγκεκριμένες κούκλες είναι κατασκευασμένες ως ακριβής απομίμηση μικρών κοριτσιών –με ό,τι αυτό συνεπάγεται– και μοιάζουν το πολύ έως 5 χρονών.

Μέχρι στιγμής, οι αντιδράσεις σε σελίδες που κάνουν γκάλοπ για το συγκεκριμένο θέμα είναι απολύτως αρνητικές. Οι περισσότεροι απ' όσους λαμβάνουν μέρος στις online ψηφοφορίες σχολιάζουν ότι αυτές οι κούκλες δίνουν την ευκαιρία σε εγκληματικές προσωπικότητες να κάνουν εξάσκηση των παρεκκλίσεών τους στις κούκλες και φυσικά ενθαρρύνουν τις σeξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά.

Ο κατασκευαστής, ωστόσο, επιμένει ότι οι κούκλες του σώζουν παιδιά από τη σeξουαλική κακοποίηση, ισχυριζόμενος ότι οι θεραπείες για την καταπολέμηση της παιδοφιλίας πρακτικά δεν καταπολεμούν την παρεκτροπή. Το πάει και ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας ότι οι πελάτες του προέρχονται απ' όλα τα κοινωνικά στρώματα –γιατροί, δάσκαλοι, ακόμη και superstars της κινηματογραφικής βιομηχανίας– οι οποίοι, όπως λέει, τον ευγνωμονούν.

«Πολύ συχνά λαμβάνω επιστολές από πελάτες που με ευχαριστούν, επειδή τους αποτρέπω από το έγκλημα», λέει. Σύμφωνα με τον Michael Seto, κλινικό ψυχολόγο και καθηγητή του Πανεπιστημίου του Τορόντο, το να δίνεις ένα τέτοιο «παιχνίδι» σε παιδόφιλους είναι σαν να παίζεις ρώσικη ρουλέτα. «Υπάρχουν δύο τύποι παιδόφιλων», αναφέρει ο Seto και συνεχίζει: «Εκείνοι για τους οποίους η πρόσβαση σε τεχνητή παιδική ποpvογραφία και τέτοιου είδους υποκατάστατα μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά στον έλεγχο της παρεκτροπής τους. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι που τέτοια υποκατάστατα θα τους εξάψουν την επιθυμία και θα πυροδοτήσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις».

Πέρα βέβαια από τις επιστημονικές απαντήσεις, αλλά και την προκλητική αιτιολόγηση του κατασκευαστή, τόσο η ιδέα, όσο και η θέα μιας τέτοιας κούκλας είναι –το λιγότερο– ανατριχιαστική.

ΠΗΓΗ lifo.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Τουρκία
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Τουρκία

Tο επίκεντρο της δόνησης ήταν 64 χιλιόμετρα δυτικά – βορειοδυτικά του Καχραμανμαράς

Ανεστάλησαν πτήσεις για 12 ώρες στην Τουρκία λόγω εμφάνισης UFO
Ανεστάλησαν πτήσεις για 12 ώρες στην Τουρκία λόγω εμφάνισης UFO

Οπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu

Το CNN προτείνει τη Θεσσαλονίκη ως καλοκαιρινό προορισμό
Το CNN προτείνει τη Θεσσαλονίκη ως καλοκαιρινό προορισμό

Περιλαμβάνεται στα είκοσι τρία κορυφαία μέρη για να επισκεφθεί κανείς το καλοκαίρι του 2023

Στον θείο Σάμ τρέχουν και παρακαλούν οι ομογενείς για την υπόθεση Φρέντι Μπελέρη
Στον θείο Σάμ τρέχουν και παρακαλούν οι ομογενείς για την υπόθεση Φρέντι Μπελέρη

Ζητάνε την απελευθέρωση του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας

Βέλγιο: Σκόρπισε χιλιάδες ευρώ στο δρόμο
Βέλγιο: Σκόρπισε χιλιάδες ευρώ στο δρόμο

Ενας οδηγός από την Αμβέρσα

Πες ΟΧΙ στο βασανιστήριο που στήνουν για τα χταπόδια
Πες ΟΧΙ στο βασανιστήριο που στήνουν για τα χταπόδια

Ετοιμάζουν εκτροφείο χταποδιών - θα τα ψύχουν ζωντανά

Εμεινε 500 ημέρες σε σπηλιά βάθους 70 μέτρων χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο
Εμεινε 500 ημέρες σε σπηλιά βάθους 70 μέτρων χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο

50χρονη Ισπανίδα συμμετείχε σε πείραμα που παρακολούθησαν στενά επιστήμονες




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge