Μόνιμα άρθρα στο goTHESS
Φεστιβάλ

Rasta Vibe Festival



Η RASTAVIBE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ REGGAE FESTIVAL TOY ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Max Romeo, Mad Proffesor & The Robotics, Mystic in Roots, Denis Alcapone είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της reggae που θα φιλοξενηθούν στο RastaVibe Festival, το μεγαλύτερο reggae event που έχει γίνει στην Ελλάδα μέχρι σήμερα.

Στις 19 και 20 Ιουλίου και στο Διεθνές Κάμπινγκ της Ασπροβάλτας-Λαγκαδά, λίγη μόλις ώρα από τη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να απολαύσετε μερικούς από τους κυριότερους εκπροσώπους της reggae σκηνής παγκοσμίως. Σε μια έκταση 635 στρεμμάτων που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 8.000 άτομα, με όλες τις ανέσεις που παρέχει το κάμπινγκ και δίπλα στην θάλασσα, το RastaVibe Festival σας καλεί να ζήσετε δύο αξέχαστες καλοκαιρινές νύχτες.

Οι πύλες του Festival ανοίγουν στις 18 Ιουλίου και μπορείτε να παραμείνετε μέχρι και τις 21 Ιουλίου με το εισιτήριο σας. Μέσα στον χώρο του κάμπινγκ μπορείτε να βρείτε restaurant, bar, mini market, ιατρείο, τουαλέτες κατάλληλες που μπορούν να εξυπηρετήσουν πολύ κόσμο. Παράλληλα θα λειτουργούν μαγαζιά με ρούχα και αντικείμενα, cd και δίσκους.

19 Ιουλίου 2003
MAX ROMEO (ja), DENNIS ALCAPONE (ja), RASTAWORKS TEAM (bel), GLOBAL VIBES (gr), ONE DROP (gr)

20 Ιουλίου 2003
MAD PROFESSOR & the ROBOTIKS (uk), MISTY IN ROOTS (uk), UNITED SOUND SYSTEM (nl), SOUL FIRE (gr) , DE TRACES (gr), PROFESSOR SKANK DANGEROUS DUB SOUND SYSTEM (gr)

Σε όλη την διάρκεια του RastaVibe Festival η μουσική δεν θα σταματήσει. Μεταξύ των live παραστάσεων djs θα ανεβαίνουν στα πλατώ σε ένα non stop music διήμερο. Del Monkey Ion, T.H.C, Jah Shortie, Rastayouth, Monkey Man, Steffanatty, Anna Mystic και άλλοι.

Reggae Film Documentaries, Live Video Art θα παρουσιάζονται παράλληλα με τα μουσικά events ενώ μπορείτε να διασκεδάζετε με τους Juggling Performers.

Ελάτε στο RastaVibe Festival και θα περάσετε το καλύτερο σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού. H RastVibe ελπίζει ότι αυτή η προσπάθεια θα είναι η αρχή για την καλύτερη προώθηση της reggae μουσικής στην χώρα μας.

RASTA VIBE FESTIVAL
ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 50€ ΕΙΣΟΔΟΣ: 60€

+ plus:
Free Camping (18-21 July)
Reggae Film Documentaries
Live Video Art
Juggling Performance
Restaurant – Bar - Mini Market
Cd Corner
Merchandising Kiosk

www.rastavibe.gr

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:
PRINCE
OCB

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ROCK & ROLL MAGAZINE – CITY MAGAZINE – MAD TV – B TV –TV1 ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ROCK FM RADIO - ΜΥΛΟΣ 88,5 RADIO- ΡΑΔΙΟ ΕΚΦΡΑΣΗ – 105,5 RADIO – RADIO DEE JAY - ALFA RADIO ΣΕΡΡΕΣ – RADIO MAGIC ΚΑΒΑΛΑ – NRG RADIO ΔΡΑΜΑ - KISS FM ΙΩΑΝΝΙΝΑ Music Kitchen – XL Music





© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge