Μόνιμα άρθρα στο goTHESS
Φεστιβάλ
6/6/2002

2η Διεθνής Μουσική Συνάντηση Νέων "ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ"



12-15 Ιουλίου 2002
παραλία Κεραμωτής Καβάλας


Η Στέγη Πολιτισμού Καβάλας σε συνεργασία με τον Δήμο Κεραμωτής διοργανώνει στο διάστημα 12-15 Ιουλίου 2002 το 2ο Festival ethnic μουσικής, στην παραλία Κεραμωτής Καβάλας.

Τη φετινή διοργάνωση τιμούν με την παρουσία τους πολύ γνωστοί καλλιτέχνες όπως o Chico & the Gypsy Sound (πρώην Gypsy Kings), Γιώργος Μαργαρίτης & 667, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Λουκιανός Κηλαϊδόνης, Πυξ Λαξ, Monie Monie Conniente, UnderGround Group ( η ορχήστρα του Goran Bregovic στις ταινίες του Εμίρ Κουστουρίτσα) καθώς και μουσικά συγκροτήματα από τη Σερβία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, Ισπανία, Ιταλία.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν στο σύγχρονο Camping της Κεραμωτής . Στα πλαίσια του φεστιβάλ, όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη χρονιά θα λειτουργήσουν περίπτερα με εδέσματα και ποτά από τις χώρες που συμμετέχουν.

Επίσης στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση με βιβλία, μεταφρασμένα στα ελληνικά, συγγραφέων των χωρών που συμμετέχουν, καθώς και περίπτερα με είδη λαϊκής τέχνης από τις συμμετέχουσες χώρες.

Παρασκευή 12/07
· ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ (Ελλάδα)
· UNDERGROUND GROUP (ορχήστρα ΕΜΙΡ ΚΟΥΣΤΟΥΡΙΤΣΑ) (Νέα Γιουγκοσλαβία)
· ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ & 667 (ΕΛΛΑΔΑ)

Σάββατο 13/07
· ΑΚΥΡΟΝ (ΕΛΛΑΔΑ)
· "CHICO and the GYPSIES" (πρώην GYPSY KINGS), (Ισπανία)
· MONIE MONIE CONNIENTE & Διογένης Δασκάλου. (Ελλάδα)

Κυριακή 14/07
· ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ (Ελλάδα)
· ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΗΛΑΪΔΟΝΗΣ (Ελλάδα)

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/07
· ΠΥΞ ΛΑΞ (ΕΛΛΑΔΑ)
· ΑFTER FOR EVER (EΛΛΑΔΑ)

Η τιμή εισόδου για τις τέσσερις ημέρες είναι 30 ευρώ, ενώ για κάθε ημέρα ξεχωριστά 10 ευρώ.





© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge