Οδηγός Θεσσαλονίκης


ΕΡΤ3: βρίσκεται στην οδό Καυτατζόγλου 1 & Λεωφόρος Στρατού στην περιοχή Θεσσαλονίκη

ΕΡΤ3

Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση 3

Η ΕΡΤ3 (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση 3) είναι το τρίτο κανάλι της ΕΡΤ, το οποίο ξεκίνησε να εκπέμπει στις 14 Δεκεμβρίου του 1988 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αρχικά ως ΕΤ3. Το κανάλι διαθέτει στούντιο σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπως στη Κομοτηνή, την Φλώρινα, την Αλεξανδρούπολη καθώς επίσης και στα νησιά Λέσβο, Σάμο και Πάρο.
Διεύθυνση:Καυτατζόγλου 1 & Λεωφόρος Στρατού
Περιοχή:Θεσσαλονίκη
Συνοικία:Κέντρο
Τ.Κ.:54636
Επεξεργασία:24/12/2020 - 5456
User Rating
Γράψτε ένα σχόλιο
Προτείνετε διόρθωση



5
9
ΣΧΟΛΙΑ Χρηστών (9)
NONAME11/05/2023
Τέλεια..σε ευχαριστώ πολύ
NONAME11/02/2023
Μου αρέσει εκείνος ο σπίκερ στα αθλητικά που περιγράφει αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Μιλάει συνέχεια για οτιδήποτε σχετικά με το άθλημα αλλά για περιγραφή του αγώνα ούτε λόγος.
NONAME01/10/2022
Αγαπητοί προσπαθώντας να επικοινωνήσω μαζί σας στα τηλέφωνα σας για σοβαρή παρατήρηση μου διαπίστωσα ότι η επικοινωνία μαζί σας εινα αδύνατη.
NONAME18/07/2022
Είναι. ντροπή. να. σταματάει. πρόγραμμα. προταθλημα. στηβου. και. να. μην. ενημερωνετε
NONAME11/05/2022
Ασ τελειωνουν με τα καλοπαιδα στα πανεπηστιμια.δεν ειναι τσιφλικια τουσεπιτελουσ φτανει τοσα χρονια.τετοια πανεπηστιμια αν υπαρχουν σε μια χωρα αυτο το ρεζιλικι γραψτε μου.οι πολιτικοι μασ εκει σπουδαζουν.εξω.στα ωραια.εδω γιατι δεν τα κανουν?αλλα πανω απο ολα τα ψηφαλακια.Ξεφτηλεσ.ασ μπει μια ταξη καποτε σε αυτον τον κακομαθημενο λαο.
NONAME28/04/2022
Υπόψη κ.Μητράκη Παρά τις εξαιρετικές σας μουσικές παραγωγές, αντίθετα στις πρωινές ραδιοφωνικές σας εκπομπές μαζί με την κυρία Τσακίρη, παράκληση για λιγότερα νεύρα, λιγότερη επιθετικότητα και περισσότερη ισοτιμία και ευγένεια στη χρήση του μικροφώνου. Για να μην αναγκαζόμαστε να κάνουμε υπομονή προκειμένου να παρακολουθήσουμε την εκπομπή και τους συντελεστές της. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Αναστασία Τζαφέρη
NONAME08/02/2022
Από τις 11μμ παρακολούθησα την μετάδοση των χειμ ολυμπιακών αγώνων. Ήταν η μετάδοση του αγαπημένου μου καλλιτεχνικό πατινάζ. Ξαφνικά ενώ περιμέναμε την βαθμολογία του αθλητή διακόπηκε η μετάδοση για να δείξετε διαφημίσεις και όταν τελείωσαν αλλάξατε άθλημα. Ερωτώ αν είναι αυτή μετάδοση; στη συνέχεια μετά πέντε λεπτά αλλάξατε πάλι άθλημα. Λυπαμε αλλά αυτό είναι κοροϊδία για τον τηλεθεατή. Κρίμα γαι τον σταθμό σας. Ειδικά φέτος δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τις ώρες μετάδοσης του καλλιτεχνικό πατινάζ. Νομίζω ότι πρέπει να εξετάσετε με σοβαρότητα τον τρόπο μετάδοσης των φετινών χειμερινών ολυμπιακών γιατί η μετάδοση είναι απαράδεκτη όπως γίνεται μέχρι σήμερα.
NONAME11/12/2021
Κανει μεταδοση το Λεβαδειακος-Αιγαλεω ειπε ολα τα αποτελεσματα δεν μας ειπε Καβαλα-Αλμωπος 0-6 και ειναι βορεια Ελλαδα το καναλι
NONAME28/10/2021
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ, Ο ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge