Οδηγός Θεσσαλονίκης


Ανικουλα: βρίσκεται στην οδό Εγνατία 148 στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Ανικουλα

Βιβλία - εκδόσεις στη Θεσσαλονίκη

Το βιβλιοπωλείο Ανικούλα ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1956 στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, στον αριθμό 148 της οδού Εγνατίας από τον Γεώργιο Ανικούλα. Το 1991 ακολούθησε η ίδρυση του υποκαταστήματος εντός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Με ειδίκευση σε πανεπιστημιακή και τεχνική βιβλιογραφία διαθέτει ένα εντυπωσιακό εύρος τίτλων ικανό να εξυπηρετήσει από τον πλέον καταρτισμένο επιστήμονα ή επαγγελματία μέχρι τον ενημερωμένο φοιτητή ή εκπαιδευόμενο. Στα ράφια μας θα βρει κανείς τεχνικά και επιστημονικά εγχειρίδια όλων των κατευθύνσεων (μηχανολογία, ηλεκτρολογία, υδραυλική, αρχιτεκτονική, οικοδομική και πολλά πολλά ακόμη) και θετικών επιστημών, τεχνολογίας, πληροφορικής, οικονομίας,νομικής, παιδαγωγικής και ψυχολογίας, παλιές και νέες κυκλοφορίες σχολικών και πανεπιστημιακών βοηθημάτων καθώς και ξενόγλωσσα φροντιστηριακά.
Διεύθυνση:Εγνατία 148
Περιοχή:Θεσσαλονίκη
Τ.Κ.:54621
Επεξεργασία:16/3/2021 - 3878
User Rating
Γράψτε ένα σχόλιο
Προτείνετε διόρθωση



0
0
ΣΧΟΛΙΑ Χρηστών (1)
vodaman 23/7/2012
Τα παιδιά εκεί τα ξέρω εδώ και 20 χρόνια. Κάνουν πολύ καλή δουλειά, είναι γνώστες του αντικειμένου και πολύ εξυπηρετικοί.




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge