Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
Γιορτάζουν σήμερα: Δημήτριος
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12-2-2020

Η Ζωή Τηγανούρια στην εκδήλωση του «Υγεία για όλους»

Στο Αμφιθέατρο του Μουσείο της Ακρόπολης

Η Ζωή Τηγανούρια στην εκδήλωση του «Υγεία για όλους»
fontsize

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε μουσικοσυνθέτις Ζωή Τηγανούρια στην εκδήλωση του «Υγεία για όλους» στο Αμφιθέατρο του Μουσείο της Ακρόπολης στις 7/2 η οποία διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. Τη Μουσικοσυνθέτη συνόδευσε το εκπληκτικό Κουαρτέτο με συντελεστές τους: 
Sergiu Nastasa:1ο Βιολί 
Βασίλης Κατσούλης: 2ο Βιολί
Larisa Vylegzhanina: Βιόλα
Θοδωρής Καζάνης: Βιολοντσέλο

αλλά και τους εξαίρετους μουσικούς:
Μιχάλης Βερβελάκης:Κλασσική Κιθάρα
Γιάννης Γρηγορίου:  Μπάσο
Στέλιος Γενεράλης: Κρουστά, 
Γιάννης Τσαρσιταλίδης και Στάθης Γαντζούρας: Ερμηνεία
Το ρεπερτόριο της Ζωής Τηγανούρια συμπεριλάμβανε συνθέσεις και διασκευές από τη προσωπική της δισκογραφία τα οποία καθήλωσαν τους παραβρισκόμενους. Καταχειροκροτήθηκαν και έκαναν Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε οι συνθέσεις της: «Greek Mountains», η σύνθεσή της με την οποία μιμείται με το ακορντεόν τον ήχο του κλαρίνου, το «Ζητώ» σε στίχους Ηλία κατσούλη με την ερμηνεία του Στάθη Γκαντζούρα και «Σαμοθράκης βήμα» σε στίχους του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κκ Άνθιμου με την ερμηνεία του Γιάννη Τσαρσιταλίδη, επίσης η διασκευή της το «Πέτρινα Χρόνια» του Σπανουδάκη σε μια εξαιρετική ορχηστρική επανεκτέλεση.

Η κυρία Ελένη Σωτηροπούλου, Πρόεδρος του Δ.Σ του Υγεία για όλους, παρουσίασε το πρόγραμμα με τον χαρακτηριστικό τίτλο της ομιλίας της: «Υγεία για όλους: «το πρόσωπο της κοινωνικής Αλληλεγγύης». Στο προεδρείο της εκδήλωσης ήταν οι: Μαρία Θεοδωρίδου, ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και η κ. Χριστίνα Κανακά, καθηγήτρια παιδιατρικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσυ Παυλοπούλου, ο Αντιπεριφεριάρχης Αττικής Κεντρικού τομέα Αθηνών, κύριος Γεώργιος Δημόπουλος και ο πρόεδρος του ΣΦΕ κύριος Ολύμπιος Παπαδημητρίου. Μια σημαντική ομιλία ήταν αυτή του: κ. Γεωργίου Χρούσου, Ομ. καθηγητή Παιδιατρικής & Ενδοκρινολογίας, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής, με τίτλο: «Όσο πιο φτωχός τόσο πιο στρεσαρισμένος». Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η κ. Μαρία Αλιφραγκή του Signature travel. Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν οι βραβεύσεις των εθελοντών και των χορηγών.
Σ’ αυτό τον κόσμο κάποιοι ψάχνουν ένα φως. Κάποιοι πεθαίνουν για μια σταγόνα νερό. Κάποιοι νοσούν και μένουν αβοήθητοι. Κάποιοι περιπλανιούνται χωρίς ελπίδα. Είναι οι άνθρωποι που πάσχουν, στερούνται, υποφέρουν. Ανάμεσά τους... και παιδιά. Άγγελοι με φτερά κομμένα. Τα παιδιά είναι το μέλλον, αλλά δεν έχουν όλα ίσες ευκαιρίες, μερικά μάλιστα δεν έχουν καθόλου. Ας γκρεμίσουμε τους τοίχους που χτίσαμε για να τα αποκλείσουμε απ’ τις ζωές μας. Όραμά μας είναι μία Κοινωνία, στην οποία όλες οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, θα έχουν ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στις δομές Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, δημιουργήσαμε το Εθελοντικό κίνημα «Υγεία για Όλους».ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πανελλήνια ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών: «Ελλάδα - Χρώμα και Φως»
Πανελλήνια ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών: «Ελλάδα - Χρώμα και Φως»

Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» Δήμου Αθηναίων

26-10-2020Οκτώ νέες πιάτσες ταξί στην καρδιά της Αθήνας
Οκτώ νέες πιάτσες ταξί στην καρδιά της Αθήνας

Σε πολυσύχναστες οδούς της πόλης

24-10-2020

7th TAXATION LAW FORUM
7th TAXATION LAW FORUM

Θεματολογία-Ομιλητές

14-10-2020
Les Au Revoir Live @ Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Les Au Revoir Live @ Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Δήμου Αχαρνών

10-9-2020goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ