ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12-2-2020

Η Ζωή Τηγανούρια στην εκδήλωση του «Υγεία για όλους»

Στο Αμφιθέατρο του Μουσείο της Ακρόπολης

Η Ζωή Τηγανούρια στην εκδήλωση του «Υγεία για όλους»

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε μουσικοσυνθέτις Ζωή Τηγανούρια στην εκδήλωση του «Υγεία για όλους» στο Αμφιθέατρο του Μουσείο της Ακρόπολης στις 7/2 η οποία διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. Τη Μουσικοσυνθέτη συνόδευσε το εκπληκτικό Κουαρτέτο με συντελεστές τους: 
Sergiu Nastasa:1ο Βιολί 
Βασίλης Κατσούλης: 2ο Βιολί
Larisa Vylegzhanina: Βιόλα
Θοδωρής Καζάνης: Βιολοντσέλο

αλλά και τους εξαίρετους μουσικούς:
Μιχάλης Βερβελάκης:Κλασσική Κιθάρα
Γιάννης Γρηγορίου:  Μπάσο
Στέλιος Γενεράλης: Κρουστά, 
Γιάννης Τσαρσιταλίδης και Στάθης Γαντζούρας: Ερμηνεία
Το ρεπερτόριο της Ζωής Τηγανούρια συμπεριλάμβανε συνθέσεις και διασκευές από τη προσωπική της δισκογραφία τα οποία καθήλωσαν τους παραβρισκόμενους. Καταχειροκροτήθηκαν και έκαναν Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε οι συνθέσεις της: «Greek Mountains», η σύνθεσή της με την οποία μιμείται με το ακορντεόν τον ήχο του κλαρίνου, το «Ζητώ» σε στίχους Ηλία κατσούλη με την ερμηνεία του Στάθη Γκαντζούρα και «Σαμοθράκης βήμα» σε στίχους του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κκ Άνθιμου με την ερμηνεία του Γιάννη Τσαρσιταλίδη, επίσης η διασκευή της το «Πέτρινα Χρόνια» του Σπανουδάκη σε μια εξαιρετική ορχηστρική επανεκτέλεση.

Η κυρία Ελένη Σωτηροπούλου, Πρόεδρος του Δ.Σ του Υγεία για όλους, παρουσίασε το πρόγραμμα με τον χαρακτηριστικό τίτλο της ομιλίας της: «Υγεία για όλους: «το πρόσωπο της κοινωνικής Αλληλεγγύης». Στο προεδρείο της εκδήλωσης ήταν οι: Μαρία Θεοδωρίδου, ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και η κ. Χριστίνα Κανακά, καθηγήτρια παιδιατρικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσυ Παυλοπούλου, ο Αντιπεριφεριάρχης Αττικής Κεντρικού τομέα Αθηνών, κύριος Γεώργιος Δημόπουλος και ο πρόεδρος του ΣΦΕ κύριος Ολύμπιος Παπαδημητρίου. Μια σημαντική ομιλία ήταν αυτή του: κ. Γεωργίου Χρούσου, Ομ. καθηγητή Παιδιατρικής & Ενδοκρινολογίας, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής, με τίτλο: «Όσο πιο φτωχός τόσο πιο στρεσαρισμένος». Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η κ. Μαρία Αλιφραγκή του Signature travel. Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν οι βραβεύσεις των εθελοντών και των χορηγών.
Σ’ αυτό τον κόσμο κάποιοι ψάχνουν ένα φως. Κάποιοι πεθαίνουν για μια σταγόνα νερό. Κάποιοι νοσούν και μένουν αβοήθητοι. Κάποιοι περιπλανιούνται χωρίς ελπίδα. Είναι οι άνθρωποι που πάσχουν, στερούνται, υποφέρουν. Ανάμεσά τους... και παιδιά. Άγγελοι με φτερά κομμένα. Τα παιδιά είναι το μέλλον, αλλά δεν έχουν όλα ίσες ευκαιρίες, μερικά μάλιστα δεν έχουν καθόλου. Ας γκρεμίσουμε τους τοίχους που χτίσαμε για να τα αποκλείσουμε απ’ τις ζωές μας. Όραμά μας είναι μία Κοινωνία, στην οποία όλες οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, θα έχουν ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στις δομές Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, δημιουργήσαμε το Εθελοντικό κίνημα «Υγεία για Όλους».
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον

Στο Arch Club - Live Stage στον Βοτανικό

Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις
Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις

Απαίτηση των διαμαρτυρομένων να πάρει πίσω η εταιρεία απολύσεις εργαζομένων

Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου
Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Και παρουσίαση του βιβλίου «Από Αύγουστο... σε Αύγουστο» της συγγραφέως - ιατρού Ελευθερίας Κρικέλη

Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα
Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα

Στο φιλόξενο stage «Μουσικό Κουτί»




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge