Top
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Ειδήσεις Ελλάδα/
3-9-2019

1α επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος

Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων

1α επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος
fontsize

Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση απονομής των 1ων επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος, τα οποία διοργανώνονται από την GK MEDIA PUBLISHING και την PALLADIAN CONFERENCES, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ.

Εκτός του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Κυβέρνησης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, χαιρετισμό θα απευθύνει ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νοτίου Τομέα της Β3 εκλογικής περιφέρειας Αθηνών, κ. Νίκος Παππάς.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ακόμα οι κ.κ. Θεόδωρος Γ. Καράογλου, Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ & Περιφερειάρχης Αττικής, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος ΚΕΕ & ΕΒΕΑ, Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος ΣΒΕ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΒΕ, Τάσος Τζήκας, Πρόεδρος ΔΕΘ-HELEXPO, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Διονύσης Χιόνης, Καθηγητής & Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής και η κ. Αναστασία Σακελλαρίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Praxia bank, Μέγα Χορηγού της διοργάνωσης.

Τα επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος έρχονται να επιβραβεύσουν τους καλύτερους του ελληνικού επιχειρείν, τους διορατικούς και πρωτοπόρους που τολμούν, οραματίζονται, πρωτοπορούν και διακρίνονται σε μια περίοδο γεμάτη αντιξοότητες. Παράλληλα, έχουν σκοπό να προβάλουν τους επιλεγμένους επιχειρηματίες, ώστε να αποτελέσουν πρότυπο για την κοινωνία και μοχλό για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης απονομής των βραβείων θα είναι η δημοσιογράφος κ. Μάγδα Τσέγκου.
Τα βραβεία θα απονεμηθούν παρουσία προσκεκλημένων από τον πολιτικό κόσμο, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου.

Ακολουθούν οι κατηγορίες των βραβείων:

Διορατική επιχείρηση – Βραβείο Θαλής ο Μιλήσιος (Τολμηρές επιχειρηματικές αποφάσεις κόντρα στην κρίση)

Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας (Δημιουργία από την αρχή κερδοφόρας επιχείρησης)

Οικογενειακή Επιχείρηση (Επιτεύγματα νεότερης γενιάς)

Καινοτόμα Επιχείρηση (Καινοτομίες)

Ταχύτατα Αναπτυσσόμενη Επιχείρηση (Θετικές μεταβολές βασικών μεγεθών)

Εξωστρεφής Επιχείρηση (Ποσοστό εξαγωγών επί του τζίρου)

Γυναίκα-Επιχειρηματίας (Επιτεύγματα επιχείρησης υπό την διοίκησή της)

Επιχείρηση που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας (Αριθμός νέων θέσεων εργασίας)

Εταιρικά και Κοινωνικά Υπεύθυνη Επιχείρηση (Ενέργειες ΕΚΕ)

Ψηφιακά μετασχηματισμένη Επιχείρηση by Praxia bank (Επιτυχημένος Ψηφιακός Μετασχηματισμός)

Εναρμονισμένη Επιχείρηση με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης (Εφαρμογή κανόνων Εταιρικής Διακυβέρνησης)

Νεοφυής Επιχειρηματικότητα (Επιτεύγματα νέας επιχείρησης).

Σημειώνεται ακόμα ότι θα δοθούν 2 τιμητικοί έπαινοι σε ισάριθμες ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε ακριτικές περιοχές για την ανάδειξη ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στο εξωτερικό.

Εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας θα δοθούν 4 τιμητικά βραβεία σε ισάριθμες κορυφαίες ελληνικές εταιρείες για τη συνολική τους προσφορά στο ελληνικό επιχειρείν και θα βραβευθούν προσωπικότητες με διεθνή ακτινοβολία για την προσφορά τους στην ελληνική οικονομία, στον ελληνικό χρηματοπιστωτικό τομέα και στον άνθρωπο και στην επιστήμη.

Οι νικητές των βραβείων και οι υπόλοιποι βραβευθέντες θα προβληθούν στη σχετική απολογιστική έκδοση που θα διανεμηθεί δωρεάν στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και σε Μέσα Ενημέρωσης.

Μέγας χορηγός των βραβείων είναι η Praxia bank, χάλκινοι χορηγοί o AIA, η Εθνική Ασφαλιστική, TOTAL-EREN και τηλεπικοινωνιακός πάροχος η Wind, υποστηρικτής η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υποστηρικτές της εκδήλωσης η ΔΕΘ-HELEXPO, το Μακεδονία Πάλλας και η EXPO SYSTEM.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Παρασκήνιο και η Free Press εφημερίδα της Μακεδονίας Καρφίτσα.Στην ίδια κατηγορία..
Έκλεισε το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II» για Περιφέρειες της βόρειας ΕλλάδαςΈκλεισε το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II» για Περιφέρειες της βόρειας Ελλάδας

Οποιος πρόλαβε.. πρόλαβε!


Πνιγμός 76χρονου στο Ποσείδι της ΧαλκιδικήςΠνιγμός 76χρονου στο Ποσείδι της Χαλκιδικής

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του


ΔΕΔΔΗΕ: Επιτυχία 99% στις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω χρεώνΔΕΔΔΗΕ: Επιτυχία 99% στις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω χρεών

Διευκρινίζει δε, ότι δεν νομιμοποιείται για την άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας


ΣΕΠΕΕ: Εξαιρετικό το πρώτο εξάμηνο για τις εξαγωγές ένδυσηςΣΕΠΕΕ: Εξαιρετικό το πρώτο εξάμηνο για τις εξαγωγές ένδυσης

Την διετία 2017-2018 οι εξαγωγές ενδυμάτων κατέγραψαν αθροιστικά αύξηση 25%.


Αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας από του χρόνου προαναγγέλλει ο ΚαραμανλήςΑυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας από του χρόνου προαναγγέλλει ο Καραμανλής

Θα στηρίξει την εισαγωγή καλών... μεταχειρισμένων


24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ


Δένουν τα πλοία στις 24 Σεπτέμβρη λόγω απεργίας της ΠΝΟΔένουν τα πλοία στις 24 Σεπτέμβρη λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Σε κινητοποιήσεις προχωρά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία


Δήλωση Κεραμέως για τη μη αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα  πιστοποιητικά σπουδώνΔήλωση Κεραμέως για τη μη αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα πιστοποιητικά σπουδών

Η ανακοίνωση του Υπουργείου


Υποβολή  Μηχανογραφικού  υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσειςΥποβολή Μηχανογραφικού υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις

Για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Βροχή οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»Βροχή οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και ΕνέργειαςgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Αυξήσεις