ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
2-12-2018

Οι NOT NOW στο Apodec

Με καλεσμένο τον Goro

Οι NOT NOW στο Apodec
FREE

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου οι NOT NOW επανέρχονται στο Apodec, αυτή τη φορά με καλεσμένο έναν από τους ανερχόμενους παραγωγούς και dj’s της club & bass σκηνής. 

Ο Goro, με έδρα το Βερολίνο, παρουσιάστηκε στο κοινό την περασμένη χρονιά μέσα από τη νεοσύστατη Nostro Hood System με το ep "Remember Who You Are", το οποίο ακολούθησαν κυκλοφορίες και συμμετοχές σε πολλά διαδυκτιακά labels όπως η Classical Trax, η Slagwerk, η CVLT κ.α. Έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να καθιερώσει τον προσωπικό του ήχο, συνδυάζοντας βαριά μπάσσα και grime ήχους με επιρροές, που έχουν ρίζες τόσο στη Βαλκανική μουσική λόγω της Βουλγαρικής καταγωγής του, όσο και στην oriental παράδοση χάριν των σπουδών του επάνω στην Ινδική κλασσική μουσική . 

Τα edits & remixes που έχει επιμεληθεί για καλλιτέχνες όπως η Kelela και ο Kingdom, καθώς και η τελευταία σειρά singles που κυκλοφόρησε μόνος του τον τελευταίο χρόνο, τράβηξαν την προσοχή και έχουν συμπεριληφθεί σε sets και εκπομπές των NAAFI, Ikonika, Kastle, Scratcha DVA κ.α.

Το support της βραδιάς αναλαμβάνουν οι καλεσμένοι Red (Black Athena, Paranoise Radio) και Kosmik (Το Πικάπ), καθώς και οι Not Now residents Radio Etc. και George Next. 

Οι πορτες ανοίγουν στις 22:00 
Είσοδος ελεύθερη

Apodec
Στρατηγού Σφέτσου 3
Τηλέφωνο: 231 550 0710
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge