ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
4-9-2019

Συναυλία Νεανικών Μουσικών Σχημάτων για την ενίσχυση των προγραμμάτων της Χ.Α.Ν.Θ.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Συναυλία Νεανικών Μουσικών Σχημάτων για την ενίσχυση των προγραμμάτων της Χ.Α.Ν.Θ.

«Οι μπάντες πάνε Χ.Α.Ν.Θ.» διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά, αλλά οι διοργανωτές του είναι σίγουροι ότι θα το περιμένετε κάθε Σεπτέμβριο με ανυπομονησία!

Πρόκειται για μια νεανική συναυλία για καλό σκοπό! Από τη μία μεριά έχει ως στόχο να συγκεντρώσει επί σκηνής αγαπημένες νεανικές μπάντες της πόλης και από την άλλη τα έσοδά της να ενισχύσουν τα προγράμματα κοινωνικής προσφοράς της Χ.Α.Ν.Θ.

Οι μπάντες πάνε Χ.Α.Ν.Θ. λοιπόν και παίζουνε στον κήπο για το κοινό της πιο ανήσυχης μουσικά πόλης!

Τη σκηνή θα μοιραστούν:
Αίσωνας Χαρατσάρης – Γιώργος Τζιαφέττας
Ζακ Στεφάνου – Γιάννης Βενιαμίν
JOEY
Vanilla

Λίγα λόγια για τους μουσικούς:

Αίσωνας Χαρατσάρης – Γιώργος Τζιαφέττας 
Ένα ανατρεπτικό μουσικό δίδυμο με διαφορετικές και ταυτόχρονες κοινές πορείες στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης. Δραστηριοποιούνται στον χώρο του Θεάτρου, αλλά και σε συναυλίες και live της πόλης, καθώς και σε περιοδείες ανά τη χώρα. Με πολλή ενέργεια παρουσιάζουν δικά τους κομμάτια και διασκευές, που ποικίλουν από swing-blues ρυθμούς μέχρι και την επανεκτέλεση διαχρονικών επιτυχιών του ελληνικού πενταγράμμου. Ο Αίσωνας Χαρατσάρης στη φωνή, μετά την επιτυχία του "Ανάμεσα στα άστρα", που ερμήνευσε η Μαρίζα Ρίζου, σε συνεργασία με τον Γιώργο στο πιάνο και σε δικές του συνθέσεις, όπως το “Θρύψαλα και κομφετί” που αγαπήθηκε από το θεατρόφιλο κοινό της πόλης, θα δώσουν την δική τους πινελιά σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη όμορφη μουσική!

Ζακ Στεφάνου – Γιάννης Βενιαμίν
Ο Ζακ Στεφάνου και ο Γιάννης Βενιαμίν είναι χρόνια φίλοι και συνοδοιπόροι. Είναι τραγουδοποιοί και μοιράζονται το ίδιο συναίσθημα ευθύνης μεταξύ τους αλλά και απέναντι στο κοινό που τους παρακολουθεί. Ανάμεσα στις μουσικές και μη ενασχολήσεις τους, συχνά συναντιούνται για να πιούνε καφέ και να παίξουν με τις κιθάρες τους τα κομμάτια που αγαπούν, να παρουσιάσει ο ένας στον άλλον τις ιδέες του και να σκαρφιστούν παρέα νέα μονοπάτια για τη μουσική τους και τη ζωή τους. Αυτήν ακριβώς την οικεία αίσθηση θα έχει η κοινή τους εμφάνιση στην εκδήλωση της Χ.Α.Ν.Θ. στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, στην οποία θα συναντηθούν, μετά από δύο χρόνια, επί σκηνής για καλό σκοπό. Θα θυμηθούν όλα τα αγαπημένα κομμάτια με τα οποία τους γνώρισε το κοινό, ενώ θα παρουσιάσουν και μερικά νέα, με μοναδική συνοδεία τις δύο συντονισμένες κιθάρες τους σε ισορροπία και τις δύο φωνές τους σε αλληλοσυμπληρούμενη αρμονία.

Ο Ζακ Στεφάνου έχει στο δυναμικό του τρία άλμπουμ και πολυάριθμες συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Δήμητρα Γαλάνη, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Στάθης Δρογώσης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ανδριάνα Μπάμπαλη κ.ά.
Επιτυχίες του όπως το Δείξε μου το τρόπο, το Φτάσε στον πάτο και το Πάντα δικός σου, έχουν περάσει στα “standards” των ραδιοφωνικών playlists και των live σε μουσικές σκηνές πανελλαδικώς. Μαζί με τον Γιάννη Βενιαμίν, έχουν συνεργαστεί στα κομμάτια “Κι όταν λείπεις” και “Σ’ αγαπάω”, ενώ ο Ζακ Στεφάνου κινηματογράφησε και σκηνοθέτησε το πρώτο βίντεο κλιπ του Γιάννη Βενιαμίν με τίτλο “Το ρολόι”.
Ο Γιάννης Βενιαμίν έχει πολυετή εμπειρία ως μουσικός και τραγουδιστής σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, ενώ έχει κυκλοφορήσει ένα προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Υπέροχοι και μόνοι”. Έχει γράψει μουσική για θέατρο, ενώ αναλαμβάνει μουσικές παραγωγές από για καλλιτέχνες από διάφορους μουσικούς χώρους.

JOEY
Ο JOEY είναι ένας Folk & Roll τραγουδοποιός απ' τη Θεσσαλονίκη που αρνείται να μεγαλώσει! Όταν ήταν μικρός έκανε κάποια μαθήματα στο πιάνο, αλλά αργότερα αποφάσισε πως αυτό ήταν πολύ μεγάλο για να το κουβαλάει παντού κι έτσι ξεκίνησε να μαθαίνει κιθάρα! Από τότε γράφει συνεχώς τραγούδια, τα οποία ντύνει με πάσης φύσεως ηχοχρώματα μπλέκοντας διαφορετικά στυλ & είδη Μουσικής! Αυτό που τον κάνει και ξεχωρίζει, είναι η διαδραστικότητα που έχει με το κοινό στα Live του καθώς και το ότι μεταφέρει το Vibe του Δρόμου πάνω στη σκηνή!

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καταφέρνει να γίνει γνωστός στο κοινό με τα ''Καλντερίμια'' του, κι έτσι ξεκινάει το πρώτο του 'Αλε-ρεTουρ' που θα κρατήσει 18 μήνες και θα μετατραπεί μετέπειτα σε 'ΤουρΝαι', η οποία θα περιλαμβάνει εμφανίσεις του σε μαγαζιά & φεστιβάλ σε όλη τη χώρα, αλλά και Live συνεργασίες του με διάφορους άλλους καλλιτέχνες και μπάντες του χώρου!
Το 2015 παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο, με τίτλο ''Καντάδες & τα λοιπά'', ενώ 2 χρόνια μετά, κυκλοφορεί το ''Γούστο μου, καπέλο μου'' και ξαναβγαίνει στη γύρα για να μοιραστεί τη Μουσική του, με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, μέσα από την περιοδεία του, 'ΠαρτιΤουρ', σε Ελλάδα, κι όχι μόνο!
Αυτή τη στιγμή, ετοιμάζει το τρίτο του δίσκο, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις μέσα από το νέο του 'ΜινιαΤουρ', με ανανεωμένο πρόγραμμα & μουσικές απ’ όλον τον κόσμο κι απ’ όλες τις εποχές!

Vanilla
Οι Vanilla είναι ένα μουσικό συγκρότημα 4 ανδρών. Το πρόγραμμά τους κυμαίνεται σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών μεταξύ ξένης ροκ, ποπ, dance, electro, funk, hip hop, κ.ά., σύγχρονων και παλαιών σκηνών, με εναλλαγές φωνών με σκοπό να χορέψει και να διασκεδάσει τους ακροατές!
Βρίσκονται στη μορφή που έχουν σήμερα από το 2012 παίζοντας στις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης με μεγάλη επιτυχία, ενώ παίζουν μαζί από το 2008 με το ίδιο όνομα και την ίδια σύνθεση έχοντας τότε ένα πέμπτο μέλος ως κύριο τραγουδιστή.
Τους Vanilla συγκροτούν οι εξής:
-Κώστας Κούτρας (κιθάρα, φωνή)
-Ηλίας Στραχίνης (μπάσο, φωνή)
-Αντώνης Βέλλιος (Synth, programming, κιθάρα, φωνή)
-Θοδωρής Χυτήρης (τύμπανα, φωνή)

Θέατρο Κήπου, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα Έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 10€
Εισιτήρια:
Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., τηλ. 2316001000, 2310 241007
Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς, Μουρουζηδών 12, τηλ. 2310 454700
Χ.Α.Ν. Ασβεστοχωρίου, Ανδ. Παπανδρέου 2, τηλ. 2310 357171

Θέατρο Κήπου Δημοτικό

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge